Speltips: Bodö/Glimt – Haugesund (2/4) Norge; Eliteserien

Grattis till alla som tagit rygg denna helgen. “Dagens dubbel” i lördags som låg på hemsidan satt problemfritt då Liverpool lyckades få in en sen boll och vinna med 1-2. Lazio spelade 11 mot 10 i nästan hela matchen och lyckades ändå ligga under med 1-2 ett bra tag. Inne i andra halvlek så vaknade man dock och tog hem vinsten med 6-2. Utöver dubbeln så satt även trippeln i facebook gruppen i Lördags och igår satt den igen med en match borträknad. En bra helg och nästan full pott hämtad! Idag har jag valt att ge er ett speltips i norska Eliteserien. Matchen är mellan Bodö/Glimt och Haugesund.

Speltips: Bodö/Glimt – Haugesund (2/4) Norge; Eliteserien

Norska matcher har en väldigt stor tendens att sluta målrikt och därför har jag valt ett målspel ikväll i denna matchen.

Bodö har spelat 25/30 av sina senaste matcher med över 2.5 mål i. Och matcherna har ofta slutat med 5-6 mål också. Om man kollar på matcher som är spelade under 2018 bara så har man spelat 11 matcher totalt (Både Eliteserien och friendlys). 9 av dessa 11 matcherna är över 2.5 mål och idag tar man emot Haugesund.

Haugesund har inte lika målrika matcher som Bodö, men 6/10 senaste har gått över linan och med Bodös statistik så känns detta inte speciellt oroande. Haugesund får nog in 1 eller 2 bollar själv men klarar inte heller att hålla nollan.

Värt att nämna också är att dessa lagen mött varandra 18 gånger och hela 16 gånger har linan gått över 2.5 mål!

Detta spelet känns riktigt fint och oddset är inte helt förståeligt enligt mig.. 1.86 spelas den till på 10bet och det är helt enkelt omöjligt att inte spela.

 

 

 

Tipsa om Speltips: Bodö/Glimt – Haugesund (2/4) Norge; Eliteserien till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades