Speltips: Boca Juniors – Patronato; Argentina; Superliga 17/11

Nattens tips gick inte helt som planerat då Chile släppte in 3 tidiga mål på fasta situationer. Man lyckades komma tillbaka in i matchen men efter 2 mål så missade Sanchez straff och man förlorade matchen med 2-3. Träningsmatch för all del men trodde verkligen inte ett svagt costa rica skulle ta vinst. Idag har jag hittat ett spel för kvällen och denna gången är det i Argentinas Superliga och ett lag som genererade bra med deg förra säsongen. Jag går in i denna matchen med en halvförsäkring och matchen som jag valt att reka spelas mellan Boca Juniors och Patronato.

Speltips: Boca Juniors – Patronato; Argentina; Superliga 17/11

Boca Juniors:

Man har öppnat upp säsongen lite sämre än förväntat och är nog inte nöjda med den nuvarande positionen på 8:e plats. Man har på 11 spelade matcher såhär långt tagit 5 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster och man har en målskillnad som visar 15-10. Idag ska man spela på hemmaplan dock och här spelat man mycket bättre fotboll. På 6 spelade matcher har man tagit 4 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Man har på egen arena en målskillnad på 11-4 och ska idag ta emot ett av ligans absolut sämsta lag, Patronato.

Patronato:

Man ligger på 23:e plats i tabellen och har på 12 spelade matcher tagit 2 vinster, 3 oavgjorda och hela 7 förluster. Man har en målskillnad på 13-22 och ska idag ta emot hemmastarka Boca Juniors. Patronato har inte vunnit en ända match på bortaplan hittils och står på målskillnaden 5-10. Man har 1 oavgjort resultat borta och resten är förluster.

I den förgående matchen dessa lagen möttes så spelade Boca Juniors på bortaplan och då vannBoca med 0-2. Jag tror på ett liknande resultat idag och att Boca vinner med minst 2 mål. Jag väljer dock oavsett att försäkra mig genom att spela -1 (Asian lines).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.