Speltips: Boca Juniors – Patronato; Argentina; Superliga 17/11

Nattens tips gick inte helt som planerat då Chile släppte in 3 tidiga mål på fasta situationer. Man lyckades komma tillbaka in i matchen men efter 2 mål så missade Sanchez straff och man förlorade matchen med 2-3. Träningsmatch för all del men trodde verkligen inte ett svagt costa rica skulle ta vinst. Idag har jag hittat ett spel för kvällen och denna gången är det i Argentinas Superliga och ett lag som genererade bra med deg förra säsongen. Jag går in i denna matchen med en halvförsäkring och matchen som jag valt att reka spelas mellan Boca Juniors och Patronato.

Speltips: Boca Juniors – Patronato; Argentina; Superliga 17/11

Boca Juniors:

Man har öppnat upp säsongen lite sämre än förväntat och är nog inte nöjda med den nuvarande positionen på 8:e plats. Man har på 11 spelade matcher såhär långt tagit 5 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster och man har en målskillnad som visar 15-10. Idag ska man spela på hemmaplan dock och här spelat man mycket bättre fotboll. På 6 spelade matcher har man tagit 4 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Man har på egen arena en målskillnad på 11-4 och ska idag ta emot ett av ligans absolut sämsta lag, Patronato.

Patronato:

Man ligger på 23:e plats i tabellen och har på 12 spelade matcher tagit 2 vinster, 3 oavgjorda och hela 7 förluster. Man har en målskillnad på 13-22 och ska idag ta emot hemmastarka Boca Juniors. Patronato har inte vunnit en ända match på bortaplan hittils och står på målskillnaden 5-10. Man har 1 oavgjort resultat borta och resten är förluster.

I den förgående matchen dessa lagen möttes så spelade Boca Juniors på bortaplan och då vannBoca med 0-2. Jag tror på ett liknande resultat idag och att Boca vinner med minst 2 mål. Jag väljer dock oavsett att försäkra mig genom att spela -1 (Asian lines).

Tipsa om Speltips: Boca Juniors – Patronato; Argentina; Superliga 17/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades