Speltips: Boa – Avai (16/6) Brasilien; Serie B

Grattis till alla som återigen ryggade mig i gårdagens rek till fina 2.63 gånger pengarna. Grindavik tog en 0-1 ledning efter 84 spelade minuter och fortsatte sen hålla kvar det resultatet tills sista minut var spelad. Vi har nu 1 förlust på dom 16 senaste matcherna och formen fortsätter åt samma håll! Idag har jag rekat ett speltips som spelas inatt och den är i Brasilianka Serie B. lagen som ska mötas är Boa och Avai.

Speltips: Boa – Avai (16/6) Brasilien; Serie B

Boa ligger på 20:e plats i tabellen vilket betyder att man just nu är sämst i ligan. Efter 10 spelade matcher såhär långt så har man endast tagit 1 seger, samtidigt har man tagit 3 oavgjorda resultat och förlorat hela 6. På sina spelade matcher har man gjort 8 mål framåt vilket är det lägsta i ligan. Man har även släppt in 3:e mest mål av alla lagen och ligger just nu på 15 insläppta.

Avai ligger däremot på en mycket bättre position och är just nu uppe i toppen och slåss om promotion till Serie A. Med 10 spelade matcher har man tagit 5 vinster, 3 oavgjorda resultat och 2 förluster. Tar man en vinst inatt så rör man sig förbi 2 av lagen ovanför sig och går upp på en 2:a plats i ligan. Man har gjort 17 mål framåt såhär långt och släppt in 8.

I dom senaste inbördes mötena mellan dessa lagen så har 3 av gångerna blivit seger för Avai. Endast 1 gång har Boa vunnit och den andra gången slutade oavgjort. Alla dessa matcherna är dock långt tillbaka och har inte så stor betydelse.

Jag väljer att spela Avai som vinnare inatt (DNB). Vi får alltså pengarna tillbaka på oavgjort och 1.66 gånger pengarna ifall Avai vinner. Spelet läggs på 888 sport.

Saker som talar FÖR och EMOT

✅ Tabell och form

Speltips: Avai DNB (Draw no bet)

Odds: 1.66

Spelstopp: 01.30

Spelbolag: 888 Sport (200% bonus upp till 1.000kr)

 

 

Tipsa om Speltips: Boa – Avai (16/6) Brasilien; Serie B till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades