Speltips: Blackburn – Sheffield U Championship 3/10

Onsdagen kommer i expressfart och medan alla vänder blickarna mot Champions League så ska jag sätta tänderna i Blackburn mot Sheffield U ifrån Championship. Detta speltips sker mellan två lag som spelat väldigt offensivt på slutet och förhoppningsvis fortsätter det ikväll. 

Speltips: 

Här tar nykomlingen Blackburn emot det heta topplaget Sheffield U i omgång 11. 
Två lag som målmässigt har en bra offensiv och ganska svajig defensiv på slutet. Blackburn kom 2a i League One och va helt enkelt för bra för den ligan. 
Att de skulle lyckas bra i Championship va det ingen tvekan om men efter 10 omgångar har de fortfarande bara förlorat 1 match. 
Sheffield U som slutade 10a förra säsongen har börjar väldigt bra detta år och hittas på en fin 4e plats och gjort 3e mest mål av samtliga lag. 
Här kliver jag in på BLGM till otroligt fina oddset 1.86 på LeoVegas och lägger 2 Units på spelet. 

Blackburn: 

Nykomlingen Blackburn har förvånat många och hittas på en 13e plats efter 10 matcher. Man står på raden 3-6-1 och har målskillnaden 13-13 och visat sig väldigt svårslagna. 
Här på Ewood Park har man 1-4-0 och är obesegrade. Man har snittat lite över 1-1 i sina hemmamatcher och då har man mött riktigt tungt motstånd som Brentford, Aston Villa och senaste Nottingham. 
Och då ska man veta att Aston Villa gjorde 1-1 i min 90+3 så detta blir ingen enkel seger för Sheffield U denna afton. 
Positivt för Blackburn är att lagets stekheta offensiva mittfältare Bradley Dack hittade tillbaka till målformen snabbt efter sin skada. Han börja säsongen med 4 mål första 4 matcherna och sedan haltade han ut mot Hull efter 60 minuter. Sedan missade han 4 kommande matcherna men hittade alltså snabbt tillbaka i målprotokollet. 3 mål på 4 senaste matcherna och Blackburn har åter lyft målmässigt ! 
Dom 3 senaste matcherna har slutat med 3-2 seger borta mot Stoke, 2-3 förlust mot Bournemouth där matchen avgjordes på stopptid och senast 2-2 mot Nottingham. 
Målformen är god, de är svårslagna för dagen och målkungen har hittat formen igen. Blackburn kommer bjuda upp på tufft motstånd idag !

Sheffield U:

Laget har rivstartat denna säsong med raden 6-1-3 och målskillnad 18-13 på sina 10 matcher. 
I bortaspelet är de ligans näst bästa lag på en 2a plats med raden 3-0-2 och målskillnad 8-7. Dom 2 förlusterna är mot hemmastarka Middlesboro och Bristol City så inte mycket att säga om.
Men laget har riktigt bra form i ligaspelet och faktiskt vunnit 5 av dom 7 senaste matcherna och dom två senaste matcherna ha båda vunnits med målfesterna 3-2 !
Laget spelar med en offensiv uppställning med bara 3 backar. 3-5-2 är formationen med målskyttarna Sharp och McGoldrick längst fram som tillsammans gjort 9 av lagets 18 mål. 
Ett roligt sidospel kan vara Billy Sharp som målskytt då har har ett väldigt bra målsnitt denna säsong. 6 mål på 626 minuter / 6.9 matcher och han står i 3.15 som målskytt anytime på LeoVegas just nu. 
Laget ser väldigt intressant ut för fortsättningen denna säsong och målfesterna kommer nog fortsätta med denna uppställning. 
Jag håller Sheffield som favoriter i matchen men försvaret är långt ifrån pålitligt då man bara hållit nollan i 2/11 matcher totalt. 

Blackburns resultat denna säsong: 

Sheffield Utds resultat denna säsong: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelen: 

✅ Blackburns målkung Bradley Dack är tillbaka från skada och levererar nästan alltid mål framåt. 

✅ Sheffield Us anfallare Sharp och McGoldrick gör massa mål och skapar mängder av målchanser tillsammans. 

✅ Blackburn har spelat BLGM i 6/7 senaste matcherna. 

✅ Sheffield offensiva elva öppnar för målfester. 4/5 bortamatcher har passerat 2.5 mål och snittat totalt 3.0 mål i matcherna. 

✅ Blackburns senaste matcher har slutat 3-2, 2-3, 2-2 och Sheffields senaste har slutat 3-2, 3-2. 

⚠️ Blackburns 3 senaste hemmamatcher i ligan har alla stått 0-0 i halvlek och det är ju sämsta möjlig för detta målspel.  

Lycka till om ni ryggar detta speltips. 

 

Tipsa om Speltips: Blackburn – Sheffield U Championship 3/10 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades