Speltips: Blackburn – Bury Fotboll 19/2

Här beger jag mig tillbaka till England för att hitta ett speltips och att heja fram gamla legendariska Blackburn som ska fixa festen åt mig. Mitt speltips lutar sig åt att hemmalaget ska försöka upprepa bedriften de gjorde sist lagen möttes. 

Matchen: 

Detta är tabell 3an Blackburn som tar emot näst jumbon Bury på plats 23. Det är två lag som slåss om helt olika saker med 14 omgångar kvar av ligan.
Blackburn är bara 1 poäng bakom serieledarna medan Bury drömmer om att ta ikapp 10 poäng för att klara sig kvar i ligan. 
Här tänker jag syna över 1.5 mål av Blackburn till oddset 1.60 hos Scandibet. Blackburn går ofta över denna lina och då möter de alltså betydligt bättre lag än Bury. Att Blackburn dessutom körde över Bury på bortaplan för bara 3 månader sedan gör att spelet känns ännu bättre. Speciellt nu när de har bra målform och en enormt stor morot framför sig när en uppflyttningsplats hägrar runt hörnet. Jag tror på ett stort bollinnehav och en ständig press som borde lösa detta spel utan problem. 

Blackburn: 

Här på hemmaplan är Blackburn riktigt svårslagna och placerar sig på plats 3 i hemma tabellen. De har raden 9-5-2 och målskillnad 31-16. Det ger ett totalsnitt på 2 mål framåt och 1 mål bakåt. 
Nu tar de alltså emot Bury som är seriens sämsta bortalag och borde således dominera matchbilden och skapa massor av chanser. De ligger som sagt bara 1 poäng efter ledande Shrewsbury och har all motivation i världen inför denna match. 

Bury: 

Bury ligger näst sist i totaltabellen och sist i borta tabellen. Där har de den osmickrande raden 1-5-10 och målskillnad 13-28. Det ger ett målsnitt på 0.8 mål framåt och 1.75 mål bakåt. 
Men idag ska de spela borta mot seriens näst målrikaste hemmalag. Jag tror försvaret kommer få jobba övertid om de ska lyckas hålla nere siffrorna här. Blackburn är ligans storebror med sin historia och lilla Bury förstår nog också vilka underdogs de är. 

Form och inbördes: 

Blackburn har raden 6-4-0 och målskillnad 22-10 sista 10 hemmamatcherna. 
Bury har raden 1-3-6 och målskillnad 6-15 sista 10 bortamatcherna. 

Lagen möttes för 3 månader sedan i ligaspelet och då vann Blackburn med 3-0 trots bortaplan. 2-0 stod det redan efter 37 minuter och jag tycker de borde ha bra chans att upprepa bedriften ikväll. 

Med blodad tand för hemmalaget så ser jag en vinst komma i expressfart. Det raka 1an ger 1.50 och över 1.5 mål ger 1.60. Det är lite 50/50 vilket spel som är mattematiskt bäst här men jag lutar mig åt förra mötet och tittar glatt på dom siffrorna. Vinner man med 3-0 borta borde man ha bra chans att göra minst 2 mål hemma när den stora moroten hänger framför näsan.
Att Blackburn dessutom gjort minst 2 mål framåt i 9/10 senaste på hemmaplan i ligan gör inte saken sämre. 

Utgångstipset skrivs till 2-0 men Blackburns försvar gör mig lite fundersam så skulle inte förvåna mig om de tappar in en boll. 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Blackburn – Bury Fotboll 19/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades