speltips: Birmingham vs Cardiff (13/10) The Championship

Landade i ett kylslaget London klockan 6 imorse och sitter nu på ett tåg på väg till Liverpool. Känns som att det var ett tag sen jag var på europeisk  mark. Är Trött i huvudet av tidsskillnaden och trött på regnet som stryker förbi tågfönstret och förstör min frukost aptit.  Men jag bär ändå någon slags upprymdhet av att träffa min vän som jag inte sen Koh Tao och stå på Anfield imorgon. Så vad passar inte bättre än att reka en match från England när man väl är i England? Tänker på matchen mellan Birmingham och Cardiff.

Toppen mot Botten känslan, även om inte Birmingham har förlorat mot Cardiff på hemmaplan på dom 3 senaste möterna så har inte Cardiff förlorat på sina 4 senaste matcher. Man ligger på en första plats efter 11 spelade omgångar med 7 vinster 3 oavgjorda och en förlust. Målskillnad 17/9.

Sämre går det väl för Birmingham på en 22a plats i ligan med 2 vinster, 2 oavgjorda och 7 förluster. målskillnaden är omvänd. 7/19 så det sprudlar väl knappast i offensiven för Birmingham.  Bollen är rund och allt kan hända, det har vi lärt oss med tiden, men jag tar en chansning och spelar Cardiff till en rak 2a då det ska skilja en hel del mellan dessa 2 lagen i årets upplaga av The championship. Jag sätter ett utgångstips på 2-1 till Cardiff och skålar in helgen i England till fina 2.25     JJ Grey and Mofro – every minute

Speltips: Cardiff@2,25

Spelstopp: 20.45

Bolag:Unibet

Tipsa om speltips: Birmingham vs Cardiff (13/10) The Championship till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades