Speltips: Betfinal Snöbollen Hammarby 19/4

Dagens speltips är samtidigt första rullet i vår gemensamma Betfinal snöboll. Jag tänker börja med att ta rygg på Hammarby och deras otroligt fina form ! 
Men eftersom det är en snöboll jag verkligen vill ska sitta så har jag ökat felmarginalerna och spelar Hammarby Asian 0, men till ändå fina oddset 1.69. 
Spelet innebär att jag tror på Hammarbyseger men slutar matchen X får jag hela insatsen tillbaka och börjar om igen.

Matchen: 

Det är bara 3 omgångar spelade av årets Allsvenska och redan nu drabbar de 2 målgladaste lagen samman på Tele2 Arena. Det är serieledarna Hammarby som tar emot 3an Norrköping och visst kan det slå gnistor om denna drabbning. Hammarby spelar som i trans just nu och lagbygget ser ut som ett färdig lagt pussel. Nu har de dammat av 3 raka motståndare och med väldigt imponerande resultat dessutom. Det är inga turliga segrar heller utan extremt fin anfallsfotboll som ligger till grunden för dom. Norrköping ska absolut inte underskattas och gör nästan alltid minst 1 mål framåt. Ska Hammarby plocka 3 pinnar i denna match så gäller det att hålla den varma ångan uppe. Men jag tror på en jämn och troligen målrik tillställning, skulle säga att 2-1 är mitt utgångstips men garderar mig mot ett X då Norrköping gillar att möta Hammarby !

Hammarby: 

Efter 3 omgångar står de alltså på 3-0-0 och 9-2 i målskillnad. Sist tvåla de dit BP med 4-0 och hade dessutom en ramträff och missade öppet mål. Tele2 Arena fick öppna portarna och vädra ut för så heta vad Bajenspelarna i halvlek. 1-0 stod det på tavlan men det kunde varit betydligt större siffror. Medan BP drack koffeinfritt kaffe i pausen så drack hemmaspelarna 3st RedBull var och plockade fram bulldozern. 
Hammarby vann med 3-0 i andra hl och manglingen var total, BP spelarna bad domaren blåsa av för att slippa lidandet och till slut fick de sin vilja igenom.

Nej men herregud vad Hammarby har imponerat inledningsvis. Hamad verkar tro han är Ronaldo och öser in mål, Khalili gjorde sina 2 första mål sist och Dibba fortsätter visa att han är ute efter en startplats med sitt mål efter sitt inhopp. Detta lagbygge blir intressant att följa och jag tror även Norrköping kommer få problem med att stoppa denna offensiva bulldozer som anfaller från alla håll och kanter !

Norrköping: 

Efter 3 omgångar står de på 2-1-0 och målskillnad 6-3. De kommer från 2-1 mot BP, 1-1 borta mot Örebro och sist 3-1 hemma mot Kalmar. 7 poäng är alltid 7 poäng men hittills har de inte ställts inför några tuffare prov. 3-1 mot Kalmar med sista målet i min 93 är ett dagsjobb. Segern i premiären mot BP va de spelmässigt överlägsna men Hammarbys 4-0 siffror visar nog ungefär hur Norrköping borde gjort för att få godkänt av mig.

Visst seger är seger men det gäller att få in bollen också. Men dessa va på hemmaplan och nu ska de spela borta mot Hammarby, en av säsongens tuffast matcher framför sig absolut. Norrköping har spelat en bortamatch hittills och det var mot väldigt svaga Örebro. Matchen slutade 1-1 på Berhn Arena och det spelet var inte mycket som imponerade i. Spelar de så mot Hammarby blir det bulldozern 2.0 som kommer fram för Hammarby. Norrköping måste steppa upp i sitt bortaspel om de ska ha en chans här, just nu ser jag det som att de har en liten chans att klara Xet men utesluter 2an helt och hållet. 

Inbördes möten: 

Lagen har mötts flera gånger sista åren men och det är Norrköping som har det psykologiska övertaget.
Nu är Hammarby ett HELT nytt lag i år än tidigare säsonger men samtidigt har Norrköping vunnit många matcher borta mot Hammarby. 
Tittar vi på dom 5 senaste så har Norrköping vunnit 3 matcher, 1 match sluta X och senaste mötet vann Hammarby med 3-2 här på försäsongen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Hammarby har gjort minst 3 mål framåt i 5 raka hemmamatcher !

✅ Hammarby visar upp ett otroligt självförtroende på offensiv planhalva och hotar från alla positioner vilket skapar en defensiv inställning hos motståndarna.

✅ Hammarby vann senaste mötet med 3-2 och fick äntligen bort Norrköpingspöket som hade vunnit 4/5 senaste mötena på bortaplan innan det mötet. 

⚠ Historiskt sätt trivs Norrköping borta mot Hammarby.

⚠ Norrköping har gjort minst 1 mål framåt i 21 raka matcher så visst orsakar de huvudvärk för alla lag de möter.

⚠ Med Hammarbys tokoffensiv så lämnas det luckor bakåt och där kan Norrköping straffa dom med sitt omställningsspel. 

Med denna fakta så sätter jag utgångstipset till 2-1 men reserverar mig med Asian 0 om det slutar 1-1 eller 2-2 !

Lycka till om du rullar med mig och jag börjar på 2500 kr !

Tipsa om Speltips: Betfinal Snöbollen Hammarby 19/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades