Speltips: Betfinal Snöbollen Melbourne City 20/4

Morgondagens speltips är även Betfinalsnöbollens andra rull. Här beger jag mig till Australien för lite fotboll. Det slutspelstider och detta är kvartsfinalen mellan Melbourne City och Brisbane Roar. 
Här tycker jag mig hittat ett fint odds på målmarknaden och med förutsättningarna “vinn eller försvinn” så lär det bli en hel del gasande i andra halvlek när något lag ligger under. 

Matchen: 

Kvartsfinal mellan lagen och det är inget dubbelmöte att vänta. En enda match ska avgöra vilka som går vidare och får möta suveräna Sydney i semifinalen. 
Melbourne kom 3a i sluttabellen och Brisbane kom på plats 6 med 8 poäng mindre. Detta är 2 lag som känner varandra väl och det är sällan målsnåla matcher när de möts. 
Här tänker jag syna målspelet BLGM till oddset 1.66 som snöbollens andra rull. Förutsättningarna är 2st målrika lag och säsongen är slut om man förlorar denna match. Perfekta förutsättningar för att något av lagen ska ska 200 % framåt om de hamnar i underläge. Melbourne är stora favoriter enligt oddsen men jag tror inte på så enkel seger och jag tror framförallt att Brisbane har stora möjligheter att göra 1 mål framåt.

Melbourne City: 

Laget hamnade alltså 3a i sluttabellen med hemmaraden 7-2-5 och målskillnad 20-15. Ett målsnitt på 1.4 mål framåt och 1.1 mål bakåt.
Trots sin fina tabellplacering va det ganska svajigt i försvaret sista 10 omgångarna. På dom 10 sista hemmamatcherna fick de raden 5-1-4 och målskillnad 16-13 och det visar väl att det finns möjligheter till många mål idag och att de inte borde vara stora favoriter till lågt odds. Att de höll nollan i dom 2 sista hemmamatcherna lägger jag inte så stor vikt i då det var mot bl.a jumbon i ligan. 
Att de tappade sin skyttekung McCormack till Aston Villa för 2 månader sedan verkar inte påverkat målproduktionen alls. 

Brisbane Roar:

Laget slutade 6a i tabellen med bortaraden 6-3-4 och målskillnad 20-21. Ett målsnitt på 1.5 mål framåt och 1.6 mål bakåt. 
Med det spelet så blev de faktiskt ligans 3e bästa bortalag och blev endast slagna av de överlägsna Newcastle och Sydney i bortaspelet. 
Till start här kommer de faktiskt med en RIKTIGT fin målform på bortaplan och en hel del segrar. På dom 10 senaste borta matcherna fick de raden 6-1-3 och målskillnaden 16-15. Även här visar det väl att det svänger åt båda hållen vilket är perfekt när man spelar BLGM.
Deras finaste skalp tog de inte för så länge sedan där de vann med 1-2 borta mot ligans överlägset bästa lag Sydney.

Inbördes möten: 

Eftersom de spelar i en ganska liten serie så möts de ganska ofta. Tittar vi på de 5 senaste mötena så har BLGM suttit i 4 av dom. Tittar vi ännu längre tillbaka så har BLGM suttit i 7/9 senaste.
Förra mötet slutade 1-2 till Melbourne (med en straffmiss för Brisbane) och mötet innan det 3-1 till Brisbane. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Båda lagen har en bra offensiv målform.

✅ BLGM har suttit i 4/5 och 7/9 senaste inbördes mötena.

✅ Det är vinna eller försvinna, laget som hamnar i underläge kommer ge ALLT framåt.

⚠ Vinna eller försvinna matcher kan ofta vara ganska stela första 20 min då ingen vill göra ett avgörande misstag inledningsvis.

⚠ Melbourne släppte bara in 2 mål sista 5 matcherna i ligan.

Med all denna fakta så sätter jag utgångstipset till 2-1, 1-1 !


Lycka till om du rullar vidare med mig !

Tipsa om Speltips: Betfinal Snöbollen Melbourne City 20/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades