Speltips: Besiktas – Kayserispor (7/5) Turkiet; Super Lig

Gårdagens Roma gjorde mål redan efter 15 minuter. Tyvärr räckte det inte då matchen totalt dog ut och slutade 0-1 efter fulltid. Vi hade behövt ett mål till för att hämta segern. Dagens speltips hittas i Turkiets Super Lig och spelas mellan Besiktas och Kayserispor. Dagens odds är inte världens högsta men känns högt troligt och passar bra att kombinera med någonting annat.

Speltips: Besiktas – Kayserispor (7/5) Turkiet; Super Lig

Besiktas är det näst starkaste hemmalaget i hela ligan och har vunnit 12 matcher, spelat 3 oavgjorda och har 0 förluster. man har gjort 37 mål och släppt in endast 9. Endast Galatasaray har tagit mer poäng på hemmaplan. Kollar man totalt och räknar in bortamatcher så har man 12 vinster. 8 oavgjorda och 5 förluster. Man ligger på 4:e plats i ligan och ska ta emot Kayserispor.

Kayserispor ligger på 8:e plats i ligan och har bara 1 vinst på sina 5 senaste. På bortaplan har man förlorat 5/5 senaste och har 5 vinster. 3 oavgjorda och 7 förluster denna säsongen.

5 raka hemmavinster av hemmalaget och 5 raka bortaförluster av bortalaget talar ju åt ett ändra resultat idag. Det ända som kan vara lite emot spelet är inbördes möten där Besiktas lyckats kryssa i dom 2 senaste mötena mot Kayserispor. Det som får det att kännas bra ändå är att Kayserispor bara har gjort 2 mål i sina senaste 5 bortamatcher och mot ett av dom bästa försvaren i ligan lär dom inte göra fler.

Jag spelar Besiktas att vinna i halvtid till 1.52 på betfinal och önskar alla lycka till vid rygg! Kom ihåg att inte lägga mer än plånboken tillåter!

✅ Besiktas har 5/5 raka hemmavinster

✅ Ett av dom bästa hemmalagen både offensivt och defensivt

✅ Kayserispor har 5/5 raka bortaförluster

⚠ Kayserispor har lyckats kryssa 2 senaste mot Besiktas

Tipsa om Speltips: Besiktas – Kayserispor (7/5) Turkiet; Super Lig till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades