Speltips: Benevento – Sampdoria (6/1) Italien; Serie A

Tyvärr så kom första förlusten för detta året i gårdagens NHL match. Ett Montreal som hade världens sämsta form skulle helt plötsligt klara att spela oavgjort och vinna förlängning mot Tampa.

Idag så går vi tillbaka till Italien och Serie A. Jag har hittat en match som känns väldigt bra. Oddset på denna matchen är inget drömodds men känns fruktansvärt fint att ha i en dubbel eller trippel. Jag har valt att reka matchen mellan Benevento och Sampdoria.

Benevento – Sampdoria; Italien; Serie A.

Idag ska ligans överlägset sämsta lag Benevento ta emot Sampdoria. Man har spelat 19 matcher hittills och har bara 4 poäng med sig, 1 vinst, 1 oavgjort och 19 förluster. Sampdoria öppnade denna säsongen väldigt starkt och ligger just nu på en 6:e plats. Även om Sampdoria har tappat lite av sin form i dom senaste matcherna så är Benevento ett lag som i princip alla ska vinna över. Benevento tog sin första vinst i förra matchen mot Chievo. Benevento är ett sämre lag än Chievo också, men Chievo har fått in en riktigt dålig form efter 5-0 förlusten mot Inter med 5 matcher i rad nu utan vinst.  Då passade Benevento på och hämta sina första 3 pinnar.

Sampdoria har alltså sämre form nu än tidigare och Benevento tog precis sin första vinst. Om man ska tänka på alla möjligheter så är det kanske möjligt att dom fått upp självförtroendet efter förra vinsten. Sampdoria är inte heller speciellt bra på bortaplan utan har vunnit majoriteten av sina matcher på hemmaplan. Jag har dock extremt svårt att se Sampdoria förlora denna matchen idag. Jag har valt att spela Sampdoria DNB istället för en rak 2:a bara för vara på den säkra sidan.

1.50 är det på detta spelet bara, men det känns extremt bra och kan kombineras med någonting annat för dom som önskar.

Utgångstips

Jag tror Sampdoria håller 65% bollinnehav matchen igenom och dominerar dom största delarna. Mitt utgångstips är att Sampdoria tar hem vinsten ikväll med 0-2.

Speltips: Sampdoria DNB

Odds: 1.50

Spelstopp: 15.00

Spelbolag: Leovegas (100% bonus upp till 1000kr)

 

Tipsa om Speltips: Benevento – Sampdoria (6/1) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades