Speltips: Benevento – Napoli (4/2) Italien; Serie A – Spel mot ett mål?

Förra tipset satt ju hur enkelt som helst mellan Tours och Auxerre. Vi hade spelat att Auxerre skulle vinna minst 1 halvlek till fina 1.76 i odds. Auxerre inledde riktigt bra och tog ledningen redan efter 14 minuter. Auxerre vann båda halvlekarna och pengarna inkasserades! Idag har jag hittat en match till som innehåller ett lag som ligger längst ner i tabellen. Dagens spel hämtas i Serie A och jag räknar med spel mot 1 mål och total utklassning. Matchen jag pratar om är Benevento – Napoli och oddset på dagens spel ligger på 1.88.

Benevento – Napoli (4/2) Italien; Serie A

Jag vill öppna med att säga följande. Napoli är extremt duktiga på offensiv planhalva och spelar bland den vackraste fotbollen i världen. Man toppar Serie A tabellen och har 18 vinster av 22 möjliga i år. Man har bara 1 förlust på hela säsongen och visar verkligen att Juventus måste kämpa för att hålla sig kvar som regerande mästare. 6 raka vinster i Serie A har man just nu och ska ta emot det sämsta laget i ligan, Benevento. Benevento hade 2 bra matcher mot Chievo och Sampdoria och man undrade om dom äntligen hade hittat varandra. Tyvärr så har dom fallit igen nu och förlorat 2 raka matcher med 3-0 mot Torino och Bologna. Napoli är ett mycket bättre lag än både Torino och Bologna och ikväll kommer det med all säkerhet att bli spel mot 1 mål. Benevento ligger överlägset längst ner i tabellen med bara 2 vinster, 1 oavgjord och hela 19 förluster. Man har alltså bara tagit 7 poäng på 22 spelade matcher efter uppflyttningen från Serie B så har inte någonting gått deras väg.

Spel mot 1 mål

Jag tror att det blir total kross ikväll och spel mot ett mål matchen igenom. Denna matchen kan sluta med hur många mål som helst och om Napoli krossar Benevento med 0-4 / 0-5 ikväll så skulle jag inte bli förvånad. Mitt spel ikväll är Napoli -2 (Asian) och spelas på 10bet till 1.88x pengarna. 1.88 i odds på att serieledarna ska vinna med 3 mål mot botten är alldeles för högt, speciellt när vi får pengarna tillbaka vid 2 måls vinst. Benevento har ju dessutom förlorat med 3-0 i sina senaste 2 matcher mot mycket svagare lag än Napoli. Jag kör hårt på denna matchen ikväll.

Tipsa om Speltips: Benevento – Napoli (4/2) Italien; Serie A – Spel mot ett mål? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades