21:00
Speltips
Champions League 13 mars 2019

Speltips: Bayern München vs Liverpool [13/3 Champions League]

Första mötet slutade 0–0 och nu är det dags för returen på Allianz Arena. Jag tror att det blir att skjuta av och har en idé. 
 
Liverpool välkomnade Bayern München i det första mötet och dessvärre lyckades inte hemmalaget göra mål och nu befinner de sig i en svårare sits. Liverpool hade inte Virgil Van Dijk i det första mötet och till kvällens drabbning är han redo. Som bekant så har Liverpool haft det svårt på resande fot och ser vi till deras 5 senaste matcher på bortaplan så har de 1 vinst, 3 oavgjorda och 1 förlust. Det är värt att notera att Liverpool inte har presterat på bortaplan i Champions League. Under gruppstadiet har de förlorat mot Napoli, Röda Stjärnan och även mot PSG. Notera även att man inte lyckades göra mål mot Napoli och Röda Stjärnan som gästande lag. Kommer Liverpool orka stå upp mot ett hemmastarkt Bayern München?  
 
Bayern München lyckades bra i det första mötet och fick med sig ett bra resultat inför dagens drabbning. De har ett övertag med hemmafördel. Bayern inledde säsongen knackigt men nu är de på uppgång. Det är värt att notera att Thomas Müller och Joshua Kimmich är båda avstängda till dagens drabbning. Vilket kan påverka defensiven och deras offensiv. Ser man till deras 5 senaste hemmamatcher så har de 5 raka vinster. Under gruppfasen i Champions League så har de 2 vinster och 1 oavgjort resultat på hemmaplan. 
 
Formmässigt känns Bayern som det starkare laget. Man får absolut inte glömma att Liverpool har mycket goda offensiva krafter som kan vilken defensiv som helst ur balans. 
 
Statistik 
Liverpool har på deras 5 senaste matcher 2 vinster och 3 oavgjorda resultat. På deras 5 senaste matcher har man spelat båda lagen gör mål och ö2.5 mål 1 gång.  
 
Bayern München har på deras 5 senaste matcher 4 vinster och 1 oavgjort resultat. På deras 5 senaste matcher har man spelat båda lagen gör mål och ö2.5 mål 2 gånger.  
 
Speltips 
Dagens speltips är svårt om man ser det från ett statistiskt perspektiv. Faktum kvarstår dock att båda lagen har mycket bra offensiver som kan ställa till det för varandra. Här tror jag att vi kommer få se båda lagen gör mål samt över 2.5 mål.  
 
Lycka till vid rygg och kom ihåg att bollen är rund!

Tipsa om Speltips: Bayern München vs Liverpool [13/3 Champions League] till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2.05 Båda lagen gör mål och Över 2.5 Mål 1u N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

13 mars 2019

MATCHTID: 21:00

Spel: Båda lagen gör mål och Över 2.5 Mål
Insats: 1u

ODDS: 2.05

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades