Speltips: Bayern Munchen – Real Madrid (25/4) Champions League

Grattis till alla som tog rygg på mitt förra speltips här på hemsidan. Vi hade spelat Malmö -1.5 och det såg ganska mörkt ut efter att Brommapojkarna kvitterade på straff i den 63:e minuten. Malmö höjde sig dock och Markus Rosenberg gjorde 2-1 i minut 70 vilket följdes upp av ett 3-1 av Soren Rieks i minut 85. Idag har jag valt att reka en match i Europa och Champions League mellan Bayern Munchen och Real Madrid. Jag förväntar mig mycket action och en riktigt bra match att se på ikväll.

Speltips: Bayern Munchen – Real Madrid (25/4) Champions League

Bayern Munchen har hittat en riktigt fin form och har öst in mål i sina senaste matcher. På bara sina 3 senaste matcher har man gjort 14 mål. Man har vunnit 4/5 senaste matcherna man har spelat och man har säkrat ligan för längesen med hela 22 poäng över 2:a platsen. Idag ska man dock möta ett lag av en helt annan klass om man jämför med Bundesliga, Real Madrid. Jag tror Bayern gör ett eller två mål i dagens match men klarar inte heller att hålla nollan. 9/10 senaste matcher man spelat så har man spelat över 2.5 mål.

Real Madrid har bara 2 vinster på sina senaste 5 matcher men man har inte speciellt mycket att spela för i ligan eftersom avståndet är för långt upp till en ligatitel och en CL plats är så gott som klar. Idag är det Champions League och där blir alltid Real 1 snäpp bättre. Ikväll gör man nog minst 1 mål och i 8/10 senate matcherna man spelat så har linan gått över 2.5 mål.

Jag väljer att spela över 2.5 mål i denna matchen då det känns ganska givet. Det finns ingen vinnare i förhand här utan båda lagen kommer gå för segern. Jag spelar på Betfinal och oddset är på 1.55 just nu. Jag vill även lägga till ett “Sidebet” som känns riktigt fint. Real Madrid som vinnare med pengarna tillbaka vid oavgjort spelas till hela 2.45 gånger pengarna. Real har vunnit 4/5 senaste mötena lagen emellan varav 3 vinster varit på bortaplan.

Tipsa om Speltips: Bayern Munchen – Real Madrid (25/4) Champions League till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades