Speltips: Bästa oddset i VM, Sverige – England 7/7

Lördagens speltips döper jag till det bästa oddset i VM hittills. Spelar ingen roll vad andra säger, i mina ögon är detta ett sjukt odds och spelbolagen är verkligen ute och cyklar här. 
Sverige möter England, självklart hoppas jag på en svensk seger men här ska polletterna skickas in på ett hörnspel !

Bästa oddset i VM :

Dags för Kvartsfinal och alla håller England som små favoriter. Med all rätt i mina ögon då de fått ihop ett riktigt bra lag och har hittills visat framfötterna i VM. 
Sverige har ett bra facit mot engelsmännen och ska såklart inte underskattas. Vårat betongförsvar som hållit nollan 3/4 matcher nu kommer få det svettigt mot Englands snabba kantspelare. 
Jag ser framför mig att Sverige spelar med lågt bollinnehav och låg backlinje som vanligt. England gillar att hålla boll kommer föra matchen och bomba skott.
Allting tyder på en hörnrik match och jag synar VMs bästa odds -0.5 hörnor till England, 10bet bjuder på oddset 1.74 vilket gör att jag tappar hakan och skickar in degen direkt !

Sverige: 

Sverige har skrällt sig fram till denna match. Inte många trodde att vi skulle gå vidare från gruppen och än mindre VINNA den ! 
Vi fick då möta ett ihåligt Schweiz som saknade viktiga spelare och där kunde vi kämpa hem en tung 1-0 seger efter mål av Forsberg. 
Nu ställs vi inför nästan exakt samma motstånd som Tyskland bjöd på. Världsklasspelare på alla positioner och på pappret är England mycket bättre än Sverige. Men detta är en lagsport och allting kan hända under 90 min. Nu kommer England få dominera bollinnehavet då Sverige tydligt visat upp att man inte klarar av det själva. 
Sverige kommer ligga tajt i försvaret och satsa på omställningar och hoppas Berg varit på ICA och köpt ett nytt sikte och en ny högerfot. 
Jag tror England kommer pressa sönder oss totalt och för Sverige gäller det att kriga för 0-0 första 30 min. Därefter våga lyfta laget litegrann när man ridit ut den värsta anstormningen.
Sveriges hörnmatcher har hittills slutat:
6-5 mot Sydkorea
3-8 mot Tyskland
3-7 mot Mexiko
3-11 mot Schweiz

England: 

England har vunnit bollinnehavet i 3/4 matcher, enda matchen de inte gjorde det var mot Belgien när man luftade 9 spelare. 
England har bombat hörnor i alla sina matcher och de har slutat: 
7-2 mot Tunisien
3-2 mot Panama
7-2 mot Belgien
7-2 mot ColombiaÅter igen kommer England föra matchen och med vindsnabba Sterling på ena kanten och Young på andra som älskar att utmana så finns goda förutsättningar för mycket hörnor igen. 
Sterling och Young mot vårat långsamma försvar, det är lite skillnad på speed där 😉 
Vardy är tveksam till start, D Ali fick en smäll sist. Ett par frågetecken men detta ska inte påverka hörnproduktionen då England väntas dominera bollinnehavet ändå. 
Om matchbilden blir som jag tror så kommer det dröja en stund innan (om) England lyckas ta sig igenom och göra 0-1. 
Just längre det står 0-0 desto mer gynnar det mitt spel. Men även om 0-1 kommer innan hl så har nog England lärt sig läxan mot Colombia och borde fortsätta anfalla och försöka nå 0-2 istället för att ge mer bollinnehav till Sverige.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Sverige har ofta lågt bollinnehav och England vinner ofta bollinnehavet.

 Sverige har FÖRLORAT “hörn matchen” i 3/4 matcher. 3 st matcher med bred marginal.

 England har VUNNIT “hörn matchen” i 4/4 matcher. 3st matcher med 5 hörnors marginal.

 England har mycket snabbare yttermittfältare och kommer vinna många dueller och mata inlägg.

 I totala hörnstatistiken ligger Sverige på -15 medan England ligger på +17.

 Ett tidigt 0-1 mål eller ett rött kort på England. Annars kan jag inte se detta speltips missas !

 

Lycka till om ni ryggar VMs bästa odds !
Återstår att se om det finns något odds kvar, efter jag postade imorse kl 08 i våran Facebookgrupp så störtdök oddset men tyder också på bra signaler angående spelet ! 

Tipsa om Speltips: Bästa oddset i VM, Sverige – England 7/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades