Speltips: Barito Putera – Persija Jakarta (30/5) Indonesien

Med dagens utbud har man fått gräva sig ner långt för att hitta någonting man anser vara spelvärt. Men tillslut så hittade jag någonting som känns riktigt fint med tanke på både tabell, hemmaplan och inbördes möten. Matchen som jag tänkt dela som speltips idag spelas i Liga 1 i Indonesien. Matchen som spelas är mellan Barito Putera och Persija Jakarta.

Speltips: Barito Putera – Persija Jakarta (30/5) Fotboll; Indonesien – Hemmaseger synas

I Indonesien har hemmaplan och bortaplan ett väldigt stor påverkan och väldigt få lag är starka på bortaplan. Idag ska Barito Putera som ligger på 3:e plats i tabellen ta emot Persija Jakarta som ligger på 11:e plats.

Barito kommer från 13 raka hemmamatcher utan förlust. Man har tagit 7 vinster och spelat oavgjort 6 gånger. Varje gång man tagit emot Jakarta så har man tagit seger på sin egen hemmaplan. Man har då vunnit matcherna med 1-0, 1-0 och 2-1.

Nu till Persija Jakartas bortastatistik. Man har förlorat 5/10 senaste matcherna på bortaplan och endast lyckats ta 3 segrar. Man har spelat 2 mindre matcher än Putera idag men även om tabellen ljuger lite så ser jag dom inte klara av att ta en seger idag.

Kollar man formtabellen så är Putera det näst bästa laget i ligan just nu. Jag väljer att spela rak 1:a i denna matchen till 1.83 i odds på 10bet. Jag önskar alla lycka till vid rygg, men kom ihåg att aldrig lägga mer pengar än vad din egen plånbok tillåter.

✅ Hemmaplan fördel i indonesien är en riktigt stark boost

✅ 3/3 inbördes möten på Puteras hemmaplan har suttit

✅ Putera har näst bäst form i hela ligan

⚠ Det är fortfarande tidigt in på säsongen och allting kan hända

Nu ser vi till att jobba in den tillsammans!

 

Tipsa om Speltips: Barito Putera – Persija Jakarta (30/5) Indonesien till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades