Speltips: Barcelona – Real Betis; Spanien; La liga

Tyvärr så gick det inte hela vägen även om det länge såg väldigt bra ut i mitt förra speltips mellan Frosinone och Fiorentina. Vi hade spelat den raka 2:an och Fiorentina hade ledningen helt till 89:e minuten innan Frosinone fick in ett 1-1 mål. Men 6/8 senaste matcherna är vunna och vi ligge oavsett bra plus i november månad. Idag har jag valt att gå ut med en rek i Spanien och La Liga. Matchen som jag valt spelas mellan Barcelona och Real Betis.

Speltips: Barcelona – Real Betis; Spanien; La liga

Barcelona:

Man ligger i toppen av tabellen och har efter 11 spelade matcher tagit 7 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust. Man har en målskillnad på 31-14 och den helt klart västa offensiven i Spanien just nu. På hemmaplan har man spelat 6 matcher hittils och tagit 4 vinster och 2 oavgjorda. Målskillnaden på egen arena är 23-8 och idag ska man ta emot ett lag i nedre delen av tabellen, Real Betis.

⚠️ Coutinho saknas för Barcelona idag

Real Betis:

Man ligger på 15:e plats i tabellen och har efter 11 spelade matcher tagit 3 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster. Man har en målskillnad på 8-12 och har totalt tagit 13 poäng. På bortaplan har man spelat 5 matcher där man har vunnit 1, spelat 2 oavgjorda och förlorat 2 gånger. Man har endast släppt in 3 mål på sina 5 spelade matcher på bortaplan, men idag ska man ta emot en offensiv av en helt annan nivå.

Inbördes möten:

Barcelona har vunnit 5/5 senaste matcherna på Camp Nou med minst 2 måls marginal. Det senaste mötet mellan dessa lagen var 22 Januari, då spelade Barcelona på bortaplan och vann med 0-5.

Jag tror på ett liknande resultat i dagens match och att Barcelona minst tar en 2 måls seger. Jag har därför valt att spela Barca -1.5 (Asian Lines) till 1.60 i odds på LegolasBet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.