Speltips: Barcelona – Real Betis; Spanien; La liga

Tyvärr så gick det inte hela vägen även om det länge såg väldigt bra ut i mitt förra speltips mellan Frosinone och Fiorentina. Vi hade spelat den raka 2:an och Fiorentina hade ledningen helt till 89:e minuten innan Frosinone fick in ett 1-1 mål. Men 6/8 senaste matcherna är vunna och vi ligge oavsett bra plus i november månad. Idag har jag valt att gå ut med en rek i Spanien och La Liga. Matchen som jag valt spelas mellan Barcelona och Real Betis.

Speltips: Barcelona – Real Betis; Spanien; La liga

Barcelona:

Man ligger i toppen av tabellen och har efter 11 spelade matcher tagit 7 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust. Man har en målskillnad på 31-14 och den helt klart västa offensiven i Spanien just nu. På hemmaplan har man spelat 6 matcher hittils och tagit 4 vinster och 2 oavgjorda. Målskillnaden på egen arena är 23-8 och idag ska man ta emot ett lag i nedre delen av tabellen, Real Betis.

⚠️ Coutinho saknas för Barcelona idag

Real Betis:

Man ligger på 15:e plats i tabellen och har efter 11 spelade matcher tagit 3 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster. Man har en målskillnad på 8-12 och har totalt tagit 13 poäng. På bortaplan har man spelat 5 matcher där man har vunnit 1, spelat 2 oavgjorda och förlorat 2 gånger. Man har endast släppt in 3 mål på sina 5 spelade matcher på bortaplan, men idag ska man ta emot en offensiv av en helt annan nivå.

Inbördes möten:

Barcelona har vunnit 5/5 senaste matcherna på Camp Nou med minst 2 måls marginal. Det senaste mötet mellan dessa lagen var 22 Januari, då spelade Barcelona på bortaplan och vann med 0-5.

Jag tror på ett liknande resultat i dagens match och att Barcelona minst tar en 2 måls seger. Jag har därför valt att spela Barca -1.5 (Asian Lines) till 1.60 i odds på LegolasBet.

Tipsa om Speltips: Barcelona – Real Betis; Spanien; La liga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades