Speltips: Bangor City vs Aberystwyth Town (7/11) Wales Premier leauge

Tillbaka till Thailand efter en vecka i Maldiverna och det är dags att sätta sig framför datan igen för att återigen ge ut dagens rek.Formen har inte inte varit lysande efter att ha torskat på en självklar match i söndags. Jag tror att folk har enorma förväntningar på en varje gång man lägger upp en rek och går den inte in. Ja lika älskad som man blir hatad sker på ett enkelt fingerknäpp.Det ska krävas att man sätter 6 på raken och återigen sätter ett 3 steg för att få folk nöjda och glada igen. Man måste börja någonstans så varför inte ta oss till Wales och kolla in en match mellan  Bangor City och Aberystwyth Town. Kanske inte världens mest attraktivaste match på pappret men heller inte så dum att lägga energi på. Folk lägger redan så mycket energi på sånt man inte borde här i livet så denna matchen  borde ju ses som ett halleluja moment att ta del av. 🙂

Om jag läst av tabellen rätt så ligger Bangor City på en fjärdeplats i ligan och Aberystwyth Town på en 9e plats och det skiljer 9 poäng lagen emellan. Nummer är nummer och siffror är siffror och kanske inget man alltid ska stirra sig blind på men att Bangor City vinner hemma idag till 1.80 borde ses som en god chans då man vunnit 3 senaste inbördes möterna mot Aberystwyth Town. Man har dessutom 7 vinster och 5 förluster på sina 12 matcher så att det blir ett x i denna matchen har jag faktiskt svårt att tro. Det står mellan en hemma vinst eller en bortavinst idag är jag övertygad om. Så jag lägger insatsen på att Bangor City idag. Lycka till men inte för mycket!

Spreadsheet

Speltips: Bangor City @1.80

Spelstopp: 20.45

Bolag; Unibet

 

 

Tipsa om Speltips: Bangor City vs Aberystwyth Town (7/11) Wales Premier leauge till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades