Speltips: Bahia Salvador – Fluminense FC – Brasilien: Serie A

Efter två misslyckade försök i NHL så går jag tillbaka till fotboll idag. Med Oilers nuvarande form så trodde jag aldrig att dom skulle ta sig till San Jose och lyckas ta en seger på övertid. Inatt har jag ett nytt speltips och nu ger jag mig in i Brasilien och har hittat ett spel som lockar extremt mycket. Matchen som jag tänker dela som speltips idag är mellan Bahia och Fluminense.

Speltips: Bahia Salvador – Fluminense FC – Brasilien: Serie A

Bahia:

Man ligger på 11:e plats i tabellen och har på 35 spelade matcher tagit 11 vinster, 11 oavgjorda och 13 förluster. Man öppnade säsongen väldigt svagt men har på den senaste tiden återupphämtat sig och börjat spela bättre fotboll (Speciellt på hemmaplan). På hemmaplan har man inte förlorat på sina 6 senaste matcher och man har släppt in väldigt lite mål. På sina senaste 5 matcher i ligan på hemmaplan så har man endast släppt in 2 mål. Idag ska man ta emot ett Fluminense som spelar rekord dåligt och som inte gjort ett ända mål på sina senaste 5 matcher.

Fluminense:

Man är ett av dom just nu formsvagaste lagen i hela ligan och man har inte gjort ett ända mål framåt i sina senaste 5 ligamatcher. På bortaplan har man gjort 1 mål i sina senaste 5 matcher och med alla skador i laget så tror jag det blir tufft att ta poäng i nattens match. Med spelarnas nuvarande form har man samtidigt inte någonting alls att spela för och därför ser jag en inte vinna idag.

Jag har valt att spela den raka 1:an till 1.57 gånger pengarna på 10bet.

Lycka till vid rygg men spela inte mer än vad plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Bahia Salvador – Fluminense FC – Brasilien: Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades