Speltips: Bahia Salvador – Fluminense FC – Brasilien: Serie A

Efter två misslyckade försök i NHL så går jag tillbaka till fotboll idag. Med Oilers nuvarande form så trodde jag aldrig att dom skulle ta sig till San Jose och lyckas ta en seger på övertid. Inatt har jag ett nytt speltips och nu ger jag mig in i Brasilien och har hittat ett spel som lockar extremt mycket. Matchen som jag tänker dela som speltips idag är mellan Bahia och Fluminense.

Speltips: Bahia Salvador – Fluminense FC – Brasilien: Serie A

Bahia:

Man ligger på 11:e plats i tabellen och har på 35 spelade matcher tagit 11 vinster, 11 oavgjorda och 13 förluster. Man öppnade säsongen väldigt svagt men har på den senaste tiden återupphämtat sig och börjat spela bättre fotboll (Speciellt på hemmaplan). På hemmaplan har man inte förlorat på sina 6 senaste matcher och man har släppt in väldigt lite mål. På sina senaste 5 matcher i ligan på hemmaplan så har man endast släppt in 2 mål. Idag ska man ta emot ett Fluminense som spelar rekord dåligt och som inte gjort ett ända mål på sina senaste 5 matcher.

Fluminense:

Man är ett av dom just nu formsvagaste lagen i hela ligan och man har inte gjort ett ända mål framåt i sina senaste 5 ligamatcher. På bortaplan har man gjort 1 mål i sina senaste 5 matcher och med alla skador i laget så tror jag det blir tufft att ta poäng i nattens match. Med spelarnas nuvarande form har man samtidigt inte någonting alls att spela för och därför ser jag en inte vinna idag.

Jag har valt att spela den raka 1:an till 1.57 gånger pengarna på 10bet.

Lycka till vid rygg men spela inte mer än vad plånboken tillåter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.