Speltips: Augsburg v Eintracht Frankfurt (4/2)

Vi hade ännu en lyckad dag igår på jobbet. Jag rekade Deportivo Alaves v Celta Vigo över 2.5 mål till väldigt fina 2.10 gånger pengarna. Alaves tar tidigt ledningen med 2-0 och allt känns fint. Ändå så får vi vänta ända till den 90e minuten tills Celta Vigo trycker in det tredje målet. Onödigt spännande. Aja, formen känns bra och trenden visar en pil uppåt. Vi har två gröna matcher på två dagar i februari. Nu ska man bara se till att hålla den sviten. Jag tycker mig ha funnit ett litet guldkorn till i eftermiddag. Den matchen spelas i Tyskland mellan Augsburg v Eintracht Frankfurt.

Augsburg v Eintracht Frankfurt

6. Eintracht Frankfurt 20 matcher 26:20 33 poäng.

8. Augsburg 20 matcher 29:26 28 poäng.

Frankfurt målsnitt: 1.3 mål/match – Insläppta: 1 mål/match.

Augsburg målsnitt: 1.45 mål/match – Insläppta: 1.3 mål/match.

Frankfurt är obesegrade i sina fem senaste matcher och deras enda två förluster på dom 14 senaste matcherna har varit 1-0 mot topplagen Leverkusen och Bayern München. Detta trots att man hållit nollan en gång på sina 15 senaste matcher och hela 12 av dessa 15 matcher har slutat med att båda lagen gör mål. Frankfurt har dessutom nätat på sina nio senaste bortamatcher. Augsburg saknar idag en del defensiva pjäser så Frankfurt borde kunna trycka in minst en kasse. Augsburg har endast vunnit en match på sina sex senaste matcher och man har endast hållit nollan en gång på dom 10 senaste matcherna. 14 av 18 hemmamatcher för Augsburg har slutat med att båda lagen gör mål och hela 12 av dessa matcher har dessutom slutat med över 2.5 mål. Mer rolig statistik, båda lagen har gjort mål på nio av sina 10 senaste matcher mot lag i övre halvan av tabellen.

Nej, statistiken talar sitt tydliga språk ännu en gång och den här gången väljer jag att investera hela åtta units på att båda lagen gör mål till ett väldigt spelvärt odds (1.90) med tanke på statistiken ovan och förutsättningarna.

🏆 Bundesliga
⏱ Today 15:30
🇩🇪 Augsburg v Eintracht Frankfurt
✍️ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.90 (Bethard)
8️⃣ Units

Spelbolag: Bethard – Bonus: 200% upp till 1000kr

Augsburg Bethard

Tipsa om Speltips: Augsburg v Eintracht Frankfurt (4/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades