Speltips: Athlone Town – Galway United (4/5) Irland; Div 1

I gårdagens match så rök vi tyvärr efter 9 raka spel utan torsk. Salzburg vann ordinarie tid med 2-0 och det tog Marseille 116 minuter att få in bollen. Vi hade spelat BLGM vilket då tyvärr inte satt. Idag ska vi återhämta oss och förhoppningsvis börja om vår vinststreak. Jag har hittat en match i Irland där statistiken är väldigt intressant. Matchen som jag tänker dela som speltips är mellan Athlone Town och Galway United och spelas i division 1.

Speltips: Athlone Town – Galway United (4/5) Irland; Div 1

Vi står inför extrem klasskillnad ikväll när Athlone ska ta emot Galway. Athlone ligger överlägset sist i ligan med bara 1 poäng taget på 9 matcher. Man bara gjort 6 mål på sina 9 matcher och släppt in hela 39! Försvaret är helt katastrof och idag blir det inte enkelt när man ska ta emot 4:e platsen Galway.

Galway har 4 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust såhär långt in på säsongen. Man har gjort totalt 17 mål och släppt in 8. Galway är absolut ett mycket starkare lag på hemmaplan än bortaplan men kommer garanterat att göra några mål idag. Man ligger på gränsen till uppflyttning och vill hålla sig kvar där.

Om man går in och kollar på Athlones senaste 25 matcher så har hela 19/25 slutat över 3.5 mål. Jag spelar inte över 3.5 mål idag utan väljer istället över 1.5 mål i halvtid mellan dessa lagen. Spelet hittas på Betfinal till fina 1.74 gånger pengarna. Jag tror på en målrik match som slutar 0-2 eller 1-2 i halvtid och 1-4 eller 1-5 efter fulltid.

✅ Athlone har släppt in hela 39 mål på 9 matcher.

⚠ Galway är starkare hemma än borta.

Jag önskar alla lycka till vid rygg, kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

 

Tipsa om Speltips: Athlone Town – Galway United (4/5) Irland; Div 1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades