Speltips: Athlone Town – Finn Harps; Irland 17/8

I helgen har vi massa bra spel att se fram emot som Juventus och Cork, men idag ska vi heller inte gå lottlösa. Jag har hittat ett fint spel som vi spelade liknande för inte speciellt längesen. Förra gången satt spelet enkelt och jag har bra tro på att det gör det även ikväll. Det är alltså i Irland där det sämsta laget i ligan, Athlone Town ska ta emot andraplatsen Finn Harps.

Speltips: Athlone Town – Finn Harps; Irland 17/8

Athlone Town

Athlone town ligger alltså sist i ligan och man gör det med god marginal. Man har endast tagit 5 poäng på 23 matcher, detta innebär alltså 1 vinst, 2 oavgjorda och hela 20 förluster! Man är överlägset sämst i ligan med sina 13 mål framåt och hela 74 insläppta! Det säger sig själv med dessa siffrorna att man inte direkt är bättre på hemmaplan heller. På sina 10 senaste matcher spelade så har man bara lyckats göra mål i 4 av dom. Idag ska man ta emot ett av lagen som har absolut bäst försvar i ligan, Finn Harps.

Finn Harps

Man ligger på andraplats i tabellen med 7 poäng upp till UC Dublin. På 23 spelade matcher har man vunnit 13, spelat oavgjort 5 och förlorat 5. Man har släppt in endast 19 mål såhär långt och bara Shelbourne har släppt in mindre. Framåt har man gjort 33 mål och det ska inte vara något problem att trycka in några bollar mot Athlone ikväll. På sina 10 senaste matcher har man hållt nollan 6 av dom, vilket är riktigt bra med tanke på vilka lag man mött. Nu möter man ett lag som är MYCKET sämre och därför spelar jag detta spelet idag.

Inbördes möten:

Lagen har mötts 2 gånger under 2018. Den första gången slutade matchen 1-1 och nästa match vann Finn Harps med 4-0.

Jag tror på spel mot ett mål och tror inte Athlone kommer i närheten av att göra mål sålänge dom inte får en billig straff eller dylikt. Finn Harps att vinna + hålla nollan spelas till 1.76 på MansionBet.

Lycka till vid rygg!

 

 

 

Tipsa om Speltips: Athlone Town – Finn Harps; Irland 17/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades