Speltips: Atalanta – Lazio (17/12) Italien;Serie A

Atalanta – Lazio

Vi fortsätter helgen med ännu mer serie A, gårdagens resultat var ju under all kritik när Inter besegrades av Udinese. Inter torskade alltså sin första match på över 25 matcher på sin egen arena och mot ett lag i botten av tabellen. Nu är det ny dag och nya möjligheter och jag har satt siktena på Atalanta – Lazio inför kvällen. Atalanta och Lazio är två väldigt målglada lag, och inget av lagen kommer nöja sig med ett oavgjort ikväll. Atalanta har visat gång på gång att dom kan sätta stop för vilket storlag som helst i Serie A. Även om Lazio visar fin form i år så ska man absolut inte se ner på Atalanta.

Atalanta har startat säsongen lite sämre i år än hur dom presterade förra året. Man har ju tappat en del nyckelspelare som tex Kessie och Gagliardini på mittfältet och då tar det lite tid att komma tillbaka i “form”. Efter 16 matcher spelade har Atalanta fått med sig 6 vinster, 5 oavgjorda och 5 förluster. Det är först nu den senaste tiden som Atalanta börjat hitta sig själva igen. Sina 3 senaste matcher består av 2 vinster och ett kryss borta i Turin mot Torino.

Lazio startade säsongen över all förväntan och visar att dom verkligen vill vara med och slåss om Champions League platserna i år. Immobile har spottat in mål för Lazio och är uppe på toppen med Icardi. Lazio har 10 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster i år. Lazio har visat sin bästa form på bortaplan där dom har 8/9 segrar och då har man stått emot många bra lag.

Inför denna matchen har jag hittat lite intressant statistik som nästan känns för bra för att vara sann. Jag tror att båda lagen gör mål ikväll och jag tänkte visa varför här nedanför.

LAZIO

Matcher med gjorda mål
JA 14x 87.5 %
NEJ 2x 12.5 %

ATALANTA

Matcher med gjorda mål
JA 14x 93.3 %
NEJ 1x 6.7 %

Någonting som gör det hela ännu bättre är ju att Lazio har gjort mål i 100% av deras bortamatcher. Att båda lagen gör mål spelas i kvällena Serie A match till 1.68 och det känns helt klart som ett fint spel.

 

Tipsa om Speltips: Atalanta – Lazio (17/12) Italien;Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades