Speltips: Atalanta – Inter (14/4) Italien; Serie A

Grattis ännu en gång till alla som tog rygg på gårdagens match mellan Bray Wanderers och Dundalk. Det blev bara halv vinst eftersom vi spelade -1.75 men oavsett så är pengar pengar. Dundalk tog en 0-2 seger. Idag tänker jag dela med mig av ett speltips i mitt kära Serie A. Matchen som jag kommer reka är mellan Atalanta och Inter. På förhand är det svårt att välja ut en vinnare men känslan inför denna matchen går bara åt ett håll.

Speltips: Atalanta – Inter (14/4) Italien; Serie A

Atalanta ligger på 8:e plats i ligan och även om marginalerna finns där för att nå Europaspel så kommer det bli väldigt svårt. Man har inte någon direkt bra form just nu och har bara 3 vinster på sina 10 senaste matcher. På hemmaplan ser statistiken exakt likadan ut och idag saknas Petagna i anfallet pga för många gula kort. Idag man ta emot ett Inter som har extremt mycket på spel.

Serie A börjar närma sig slutet och Inter ligger 1 poäng under linjen till Champions League spel. Man hade en tuff match senast mot Torino där man dominerade största delen av matchen men ändå lyckades förlora. Man fick helt enkelt inte in bollen, men det tror jag ändrar sig idag. Inter har bara 4 vinster på sina 10 senaste matcher, men man har också haft ett tufft spelschema och mött lag som Napoli och Milan där man lyckats ta 1 poäng i respektive match.

Inter har full trupp inför dagens match och ska vara hungriga efter att ta tillbaka Champions League platsen. En förlust idag ser Inter halka ner 4 poäng ifrån vilket absolut inte får hända. Inter har varit starka i dom senaste matcherna mot Atalanta och tagit en seger på 7-1 samt 2-0. Idag är dom dock på bortaplan och jag vågar inte spela den raka 2:an.

Jag kommer spela att bortalaget vinner minst 1 halvlek till 1.86 på Betfinal och hoppas grabbarna visar med blod svett och tårar att dom vill kvalificera sig detta året. Jag tror på en 0-2 eller 1-2 seger ikväll där Icardi och Perisic står som målgörare.

Lycka till om du tar rygg!

Tipsa om Speltips: Atalanta – Inter (14/4) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades