Speltips: Atalanta – Genoa (29/4) Italien; Serie A

Grattis till alla som tog rygg på Villareal matchen som jag la ut på hemsidan igår. Matchen slutade 4-1 och man tog en fin seger till 1.72 gånger pengarna. Grattis även till alla som ryggade Roma -1.5 till fina 2.07 gånger pengarna som jag delade på facebook. Roma vann stabilt med 4-1 dom också. Mitt tips i Real Madrids match slutade 2-1 och vi hade -1 (asian lines) vilket betyder pengarna tillbaka. Vi har nu alltså 6 raka spel utan förlust där två av dom betytt pengarna tillbaka. Idag har jag hittat ett speltips som mellan ett lag som slåss om Europaspel och ska ta emot ett lag som inte har någonting att spela för. Matchen är mellan Atalanta och Genoa.

Speltips: Atalanta – Genoa (29/4) Italien; Serie A

Atalanta ligger på 6:e plats i tabellen med bara 1 poäng framför Milan. Man ligger på gränsen för att få spela i Europa nästa säsong och man har allt att spela för idag. Man har inte världens bästa form men kommer från 2 raka vinster. Dagens match är ett måste att vinna och man ska ta emot ett lag som inte har någonting alls att spela för.

Genoa ligger på 11:e plats i ligan med 41 poäng och sitter säkra från nedflyttning. Man har inte heller någon chans att nå upp till Europaspel då man ligger hela 14 poäng därifrån.

Atalanta har vunnit 4/5 inbördes möten mellan dessa lagen och kommer garanterat gå full fart framåt för att säkra sin Europa league plats. Jag klarar inte att se någon annat resultat på förhand än en stabil seger för hemmalaget och väljer att spela på vinst i halvtid.

Lycka till alla som tar rygg och kom ihåg att inte lägga mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Atalanta – Genoa (29/4) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades