15:00
Speltips
Serie A 11 maj 2019

Speltips: Atalanta - Genoa (11/5) Serie A

Speltips:

Senaste speltipset jag delade här på sidan gick tyvärr 4 poäng från mål. Vi hade södertälje -6.5 men dom lyckades bara vinna med 3 poäng efter en väldigt svängig match. Vinstprocenten står dock kvar på över 75% och idag är det dags för Serie A igen och ett av mina favoritlag att spela på (Atalanta). 

Atalanta:

Någonting som tidigare kanske bara varit en dröm, blir allt närmare och närmare nu. Med endast 3 matcher kvar av säsongen så ligger man just nu på 4:e plats i tabellen och om man skulle lyckas hålla denna platsen så kommer man få en rejäl boost inför kommande säsong, både moraliskt och ekonomiskt. Man lyckas alltså ta en Champions league plats inför nästa säsong om man håller i denna platsen. Man tar sig in i denna matchen med 4 raka vinster och har självförtroendet på topp. Man saknar en viktig spelare i Gomez som dragit på sig för många gula, men jag ser oavsett inte det som ett problem för att man ska ta en seger idag.

Genoa:

Man är inte helt säkra från nedflyttning än, men man ligger 4 poäng framför Empoli och 2 poäng framför Udinese. Man ligger alltså hyffsat säkert eftersom sannorlikheten att Empoli och Udinese tar 3 poäng i samma omgång är väldigt låg. Genoa lyckades ta 1 poäng senast när man gjorde 1-1 i 91:a minuten. Då spelade man dock på hemmaplan och även om man inte är något drömlag där heller, så har man spelat mycket mer defensivt på egen arena.

Genoa på bortaplan har gjort endast 17 mål på 17 matcher, medans man släppt in hela 33. Idag möter man ett lag som är mycket bättre och har väldigt mycket att spela för.

Inbördes möten:

Atalanta har tagit stabila segrar i 5/5 senaste mötena mellan dessa lagen emellan. 4 av matcherna har man vunnit med minst 2 mål och den sista matchen slutaden 1-2 till Atalanta.

Jag har hittat spelvärde i att Atalanta vinner med minst 2 mål idag och pengarna tillbaka vid 1 måls seger. Spelet blir alltså Atalanta -1 (Asian lines).

Spel / Kupong

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Atalanta - Genoa (11/5) Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.79 Atalanta -1 (Asian lines) 3000 N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

11 maj 2019

MATCHTID: 15:00

Spel: Atalanta -1 (Asian lines)
Insats: 3000

ODDS: 1.79

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades