Speltips: Atalanta – AC Milan (13/5) Italien; Serie A

Dagens speltips från min sida kommer vara mellan två lag som ligger väldigt tätt intill varandra i tabellen. En vinst kan vara extremt avgörande för båda lagen för att lyckas nå Europaspel denna säsongen. Matchen jag tänker reka är i Italienska Serie A och spelas mellan AC Milan och Atalanta.

Speltips: Atalanta – AC Milan (13/5) Italien; Serie A

Atalanta ligger på 7:e plats i tabellen med bara 1 poäng bakom Milan. En vinst idag kommer innebära att man går om dom i ligan och lägger sig på en Europa League plats. När man spelar på sin egen arena så kommer man inte göra det enkelt för Milan. Man har allt i världen att spela för idag och kommer garanterat inte lägga sig bakåt och gå för ett kryss.

Milan som ligger på 6:e plats har bara 1 vinst på sina senaste 5 bortamatcher. Man har släppt in hela 12 mål på dessa 5 matcherna och försvaret har inte direkt imponerat. Man har dock gjort mål i alla dessa matcherna med undantag senaste matchen mot Juventus. Milan kommer verligen vilja ta hem segern idag och säkra sin plats i Europa league.

Inbördes möten i Bergamo mellan dessa lagen så har 4/5 matcher slutat med BLGM (Båda lagen gör mål) Idag tror jag på ett liknande slut eftersom inget lag kommer ge bort denna matchen. Jag spelar båda lagen gör mål till 1.71 gånger pengarna på Betfinal.

Lycka till vid rygg men spela inte mer än plånboken tillåter!

✅ En extremt viktig match för båda lagen som ingen vill tappa poäng i.

✅ 4/5 inbördes möten på Atalantas hemmaplan har slutat med BLGM.

⚠ Milan kommer från en 0-4 förlust mot Juventus och har nog inte självförtroendet på topp.

  • Speltips: BLGM (Båda lagen gör mål)
  • Odds: 1.71
  • Spelstopp: 18.00
  • Spelbolag: Betfinal (100% upp till 1.000kr bonus)

Tipsa om Speltips: Atalanta – AC Milan (13/5) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades