Speltips: Aston Villa – QPR Fotboll 3/3

Dagens speltips är fotboll från Engelska Championship. Det är topplaget Aston Villa som tar emot bottenlaget QPR och här ska de skilja mycket både i kvalité och motivation på lagen. 
När oddset 1.74 dukas upp på hemmastarka Villa så tvekar jag inte att norpa det så fort det bara går.

Matchen: 

Detta är tabell 3an Aston Villa som kämpar om en direktplats för uppflyttning till Premier League och det är en enormt stor morot. Nu ligger dom 4p efter Cardiff och 3 p här förstår ni är högsta prio och de lär kämpa ordentligt för dessa poäng. Nu spelar de hemma mot QPR som ligger på ganska trygg plats 9 p ifrån nedflyttningsstrecket. Visst 9p är inte jättemycket men lagen där nere plockar inte alltför många poäng konternueligt så det är ett behagligt avstånd iallafall. Jag tror Aston Villa har stora möjligheter att vinna denna match och synar 1an på 10bet !

Aston Villa: 

Laget ligger 3a i totaltabellen men även i hemmatabellen. Där har de imponerande raden 10-6-1 och målskillnad 31-14. De snittar alltså ca 2-1 på hemmaplan. 
Som ni ser är de väldigt svårslagna hemma och endast 1 förlust har de på kontot. Laget har några skador och tveksamma spelare till start i truppen men det har de å andra sidan haft länge nu men laget levererar ändå. Laget har ett mål och det är att ta en direktplats till Premier League, då duger det inte att vika ner sig i såna här matcher. Och nu när bortasvaga QPR kommer på besök är det endast en vinst som gäller !

QPR: 

Laget ligger på plats 16 i totaltabellen och på plats 21 i borta tabellen. Där har de raden 2-5-10 och målskillnad 14-27. De snittar alltså 0.8 – 1.6 på bortaplan. 
QPR har inget vidare bortaspel att skryta med och att de ska slå hemmastarka Aston Villa har jag svårt att se komma. Iom den tabellplacering de ligger på så är de säkert grymt nöjda med ett kryss här och kommer inte anfalla med för mycket folk framåt. QPR har även dom ett par spelare som är tveksamma till start fast jag tror inte det spelar någon roll. Här kommer de få satsa på försvar största delen av matchen !

Form & Inbördes möten: 

På dom 10 senaste hemmamatcherna har Villa raden 6-3-1 och förlusten var i FA-cupen.
På dom 10 senaste bortamatcherna har QPR raden 2-1-7 och vinsterna var mot Birmingham och Burton som placerar sig på plats 22 och 23. Så vet inte om det var mycket att skryta om. 

Lagen har mötts 3 gånger här i Championship och Aston Villa har vunnit samtliga. Siffrorna har skrivits till 1-0 borta, 1-0 hemma och årets möte vann Villa med 2-1 på bortaplan. 

Pga av de tidigare tajta matcherna så sätter jag utgångstipset till 1-0, 2-1 och målkungen Lewis Grabban blir hjälte !

Lycka till om ni tar rygg ! 

Tipsa om Speltips: Aston Villa – QPR Fotboll 3/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades