Speltips: Aston Villa – Preston Championship 2/10

Tisdagens speltips kommer från engelska Championship och det är Aston Villa som tar emot målrika Preston. 
Här möts 2 lag som knappt minns hur det känns att vinna men trots det inte går att räkna bort anfallsmässigt. Här kliver jag in på målmarknaden då båda försvaren har en del att jobba på !

Speltips: 

Här möts Villa på plats 15 och Preston som hittas på en bedrövliga jumboplatsen 24. Aston Villa hade jag ganska höga tankar om innan säsongen började men har haft väldigt svårt att vinna sina matcher trots att de levererar framåt. Det är sällan försvaret hållit tätt sista tiden och därav tappat en del poäng. Preston inledde okej men har sista tiden haft ett bedrövligt försvar och förlusterna flera veckor irad nu. 
Men samtidigt så har de gjort massa mål framåt så man ska inte räknas ut dom före start. 
Så 2 svajiga försvar men med 2 offensiver som ändå gör mål, jag väljer här att syna BLGM till höga 1.97 hos LeoVegas ! 

Aston Villa: 

Laget ligger förvånansvärt på en 15e plats i tabellen och har raden 3-5-2 och målskillnad 16-15. De snittar således ca 1.5 mål framåt och 1.5 mål bakåt. Hälften av matcherna har slutat X och samtliga 5 har slutat med BLGM. 1-1 i 4 st av matcherna och 2-2 i den sista.  
Laget spelar med en rörlig 4-4-2 uppställning med den skadedrabbade Kodjia och den unga och långa talangen Abraham framåt. (På lån från Chelsea)
Aston Villa började säsongen starkt och första förlusten kom inte förrens i omgång 7 borta mot starka Sheffield U.
Nu tar man emot laget öppnat säsongen sämst av alla och ligger sist i tabellen. Självklart blir Aston Villa favoriter i matchen på grundkapacitet men jag höjer varningen finger för underskattning här och vågar inte spika 1an! 

Preston: 

Laget som förra året “skrällde” och kom på en 7e plats och missade kvalet med bara 2 poäng ligger förvånansvärt sist efter 10 omgångar ! 
Trots att de fick behålla nästan hela truppen + kryddat till det med jättetalangerna Graham Burke och Ryan Ledson så har de väldigt svårt att få med sig poäng från matcherna. 
Efter sina 10 matcher står de på raden 1-2-7 och målskillnad 11-21. De har ett snitt på 1 mål framåt och 2 mål insläppta. Men då ska man tänka på att den största måltorkan var i början av säsongen och har sett bättre ut sista tiden.  Men trots att offensiven levererat på slutet så förlorar dom ändå. Det har varit helt galna målfester och i alla tävlingssammanhang har resultaten blivit: 
2-0, 2-2, 2-3, 0-3, 3-2, 2-2, 2-3. Ja ni ser själva målfesterna ! Värt att lägga märke till är offensiven som skärpt sig och de har gjort minst 2 mål framåt i 6/7 senaste matcherna ! 
Räkna inte ut Preston, snart kommer vändningen för de borde inte vara jumbo !

Inbördes möten: 

Lagen har bara mötts 2 ggr här på Villa Park och dom matcherna har slutat 1-1 och 2-2. 

Lagens målform sista omgångarna: 

Som ni ser så har BLGM suttit i 4/5 senaste för båda lagen och målfesterna duggar tätt. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Aston Villa har spelat BLGM i 9/10 ligamatcher !

✅ Preston har spelat BLGM i 4/5 senaste ligamatcherna !

✅ Preston har spelat över 2.5 mål i 6 raka tävlingsmatcher. 

✅ Aston Villa har bara hållit nollan i 1/5 hemmamatcher. 

✅ Preston har släppt in mål i alla bortamatcher. 

⚠️ Prestons bortaspel har varit under all kritik men liten ljusning i förra matchen då man förlorade med 3-2 i slutminuterna mot starka Sheffield U. 

Lycka till om ni ryggar detta speltips !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Aston Villa – Preston Championship 2/10 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades