Speltips: AS Roma – Torino (09/03) Italien; Serie A

Ännu en vinst igår och vi står med 3 raka vinster i europaspel. Lazio gick med full fart framåt och efter 62 minuter hade man gjort 2 mål. Matchen slutade tillslut 2-2 efter att Dynamo Kiev kvitterade i 79:e minuten. Nu är det slut på Europa spel, men vad spelar det för roll när Serie A är igång? Idag rekar jag mitt speltips i Italien och går för 4:e raka vinsten. Matchen som jag valt är mellan Roma och Torino och här har jag hittat ett riktigt fint spel. Läs nedanför och ta rygg om det känns bra.

Speltips: AS Roma – Torino (09/03) Italien; Serie A

Roma ligger på 3:e plats i Serie A och ska ikväll ta emot 9:e platsen Torino. Roma har hittat tillbaka sin offensiva form och slog Napoli med 2-4 i Neapel för 2 veckor sedan. I Romas senaste 5 matcher har man vunnit 3 och förlorat 2. Man har dock släppt in mål i 4/5 matcher och gjort mål i 4/5 matcher. Idag saknar man sin målgörare Dzeko eftersom han dratt på sig för många gula. Det ska inte stoppa en från att göra mål ikväll dock eftersom man har många andra klasspelare.

Torino har inte presterat lika bra med 2 vinster, 2 förluster och 1 oavgjord på sina 5 senaste. Men man har gjort mål i 4/5 senaste matcherna ändå och släppt in mål i 3/5 senaste. Ikväll ska man klara att få in en boll mot ett roma som inte presterat lika bra defensivt som offensivt.

I Inbördes möten mellan dessa lagen så har 4/5 slutat med att båda lagen gör mål. Båda lagen kommer utvilade ikväll eftersom förra rundan av Serie A blev inställd. Ikväll tror jag inte det blir så enkelt för Roma som tabellen visar. Jag spelar istället att båda lagen gör mål på 10bet till 1.68 gånger degen.

Nu jobbar vi in 4:e raka och jag önskar alla som tar rygg lycka till!

Tipsa om Speltips: AS Roma – Torino (09/03) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades