Speltips: Arsenal – West Ham Londonderby 22/4

Dagens speltips kommer från engelska Premier League och det är ett stekhett Londonderby som ska spelas ! Mötet är mellan Arsenal och West Ham och det är två lag som inte gillar varandra speciellt mycket. 
Derbyn innebär ofta fult spel och en del viftande med korten från domaren. Det tänker jag ta tillvara på här när kortlinan är helt fel enligt mig !

Londonderbyt: 

Det är Arsenal på tabellplacering 6 som tar emot West Ham på placering 14. Arsenal ligger just nu på kvalplatsen till Europa League och ligger 9 poäng efter Chelsea men har också denna match mindre spelad. 
Bakom sig har de Burnley som bara ligger 2 poäng bakom och denna match är livsviktig att vinna för att kunna koncentrera sig fullt ut på kommande EL match mot Atl Madrid. 
West Ham har bara 6 poäng ner till att 18e platsen som innebär att de åker ur Premier League så denna match är självklart livsviktig även för dom att plocka poäng i. 

Detta är alltså ett derby där båda lagen vill ha 3 poäng för att kunna andas ut lite inför de sista omgångarna. Jag förväntar mig riktigt bra startelvor och en högintensitet i matchen. 
Fulspelet och de gula korten kommer säkert komma upp flera gånger och när 10bet lägger kortlinan på 2.5 st så kan jag inte motstå.
Över 2.5 kort totalt i matchen hittas till fina 1.60 !!! Detta alltså i ett Londonderby ! Jo jag tackar jag !

Arsenal: 

Arsenal har sista tiden spelat hela galna målfester, tittar vi bara på dom senaste 5 matcherna har de slutat 3-0, 4-1, 3-2, 2-2, 1-2 och det har varit rena High Chapparall på planen. 
Chanserna haglar, spelet böljar fram och tillbaka. Kontringarna avlöser varandra och fulspelet visar sig gång på gång. 
Tittar vi bara på dom 5 senaste hemmamatcherna har det slutat med 3, 5, 3, 6, 7 (2röda kort). Arsenals snabba anfallsspel skapar många tröjdragningar och Arsenals tuffa/griniga spelare på mittfältet hjälper till med att besegra denna lina också gång på gång. Över 2.5 kort linan har passerats i 8/10 senaste hemmamatcherna för Arsenal.

West Ham: 

Laget är känt för att spela en tuff och väldigt fysisk fotboll som ofta genererar gula kort. Värst av dom alla är väl Andy Carroll vars armbågar har varit i alla PL spelares ansikten någon gång. 
Carroll är lång och stark i kroppen men använder ofta “övervåld” i sina närstrider och drar på sig många frisparkar emot sig. Att han ofta gapar på domarna och gestikulerar med stora rörelser försämrar såklart inte hans chanser att få ett kort. Detta är inga spekulationer utan det är faktiskt så att West Ham leder “gula kort ligan” på hela 68 kort denna säsong. Det skapar ett snitt på 2.06 gula per match och utöver det dragit på sig 2 röda. Detta spel har suttit i 3/5 senaste i West Hams bortamatcher. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Derby är alltid derby, med mycket känslor på utsidan kan humöret explodera och korten börja hagla av en vanlig tackling. 

 Arsenal har denna säsong snittar 1.5 gula kort och West Ham snittat 2.1 gula kort. Tot 3.6 kort tillsammans. 

 Mycket står på spel för båda lagen och ett underläge i slutet av matchen kan lätt omvandla frustrationen till fula onödiga kapningar. 

 Vilka startar i Arsenal ? Saknas spelare som Elneny, Xhaka och Wilshere i startelvan är det stort minus. Dessa 3 spelare tar många onödiga kort och är inte så vassa på att jobba hemåt direkt. Wilshere toppar väl Premier Leagues lista över mest onödiga tacklingar senaste 10 åren också. 

  West Ham har blivit nollade i 3 raka matcher mot Arsenal och drar Arsenal iväg tidigt till en 2-0 ledning så kan det bli en avslagen historia resten av matchen och endast bevaka ledningen. 

Lycka till om du tar rygg !

Tipsa om Speltips: Arsenal – West Ham Londonderby 22/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades