Speltips: Arsenal v Crystal Palace (20/1)

Jag hann tyvärr inte reka ut på hemsidan igår, men dom som följer min tråd i vår grupp fick reken utskriven där. Jag rekade ut Marseille raka tvåa mot Caen för hela 1.80 gånger pengarna. Första halvlek slutade 0-0 men i andra halvlek var Marseille det bättre laget och gjorde två mål. Skönt med en vinst. Nu ska vi hålla i formen för äntligen är lördagen här. Vilket innebär stort utbud och oftast bra värde. Nästan för bra utbud, vilket gör jobbet svårare för mig att välja ”rätt match”. Men jag har nu bestämt mig. Jag väljer att reka Arsenal v Crystal Palace.

 

Arsenal v Crystal Palace

Palace spelade nyligen 0-0 mot Manchester City och jag tror att man är kapabel att få ett liknande resultat med sig mot Arsenal idag. Ett Arsenal som enligt dom senaste rapporterna kommer att spela utan sin stjärna Alexis Sanchez. Dessutom förmodligen utan sin playmaker Mesut Özil då han tydligen kommer att testas sent idag. Arsenal har gjort endast 13 mål på sina nio senaste matcher och i sex matcher mot lag i undre halvan av tabellen så har man inte gjort mer än ett mål i en match. Mer då? Sju av deras 13 senaste hemmamatcher mot lag i undre delen av tabellen har slutat under 2.5 mål. Crystal Palace har endast släppt in ett mål på sina tre senaste matcher och idag saknar man sin offensiva spelare Townsend. Crystal Palace fem av sju senaste matcher har slutat med under 2.5 mål och endast en av nio matcher lagen emellan har slutat med över 3 mål. Crystal Palace har ryckt upp sig ordentligt och jag tror att vi får se en ganska låst match idag. Arsenal har själva tyvärr tappat formen en del och avsaknaden utav Sanchez och kanske Özil kommer att vara kännbart.

🏆 Premier League
⏱ Today 16:00
🇬🇧 Arsenal v Crystal Palace
✍️ Under 3 mål (Asian)
📊 1.86 (10Bet)
8️⃣ Units

Spelbolag: 10Bet – Bonus: 100% upp till 2000kr

Tipsa om Speltips: Arsenal v Crystal Palace (20/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades