Speltips: Arsenal – Chelsea Londonderby 3/1

Arsenal – Chelsea, Fotboll Premier League

Matchen:

Premier League står åter för dörren och ikväll smäller det ordentligt med ett laddat Londonderby.
Det är mitt kära Arsenal som tar emot rivalen Chelsea, ett möte där domaren brukar få kämpa med att undvika blodvite pga alla heta dueller.

Nu finns ingen Costa på plan och lika bra är väl det, då kanske det finns utrymme för en vackrare fotbollsmatch än vad det brukar vara.

Trots att Arsenal ligger mig nära hjärtat så måste dagens speltips landa på att Chelsea vinner ikväll.
De har ett mycket bättre lag och med några jobbiga skador så ser jag att vågen väger tyngre till Chelseas favör.

Hade båda lagen kommit med skadefri trupp hade Xet varit ett givet utgångstips, men Arsenals elva är riktigt skadeskjuten och har frågetecken för väldigt viktiga pjäser.
Cazorla (sedan länge) saknas, Monreal i försvaret är fortfarande borta. Ramsey blev nyligen skadad och sist i raden fick Giroud hoppa på ett ben in till sjukstugan.

Lägg då till att årets spelare i Arsenal Kolasinac samt Koscielny och Özil ser ut att missa matchen. Chelsea kommer med ordinarie lag förutom Luiz.
Jag kan inte se Arsenal vinna denna match med dessa skador. Spelar de topp fotboll ikväll kan de nå X som bäst tror jag.

Statistik:

Arsenal ligger 3a i hemmatabellen med raden 8-1-1 och målskillnad 25-10
Chelsea ligger 4a i bortatabellen med raden 6-2-2 och målskillnad 18-7

Chelsea har vässat försvaret och hållit nollan i 3 raka matcher.
Arsenal har släppt in 6 mål sista 3 matcherna, att det nu tillkommit flera avbräck gynnar dom verkligen inte inför denna match.
Täta och heta matcher är alltid ett löfte, men här tycker jag skadorna i Arsenal gör att vågen slår i botten för Chelsea.

Utgångstipset landar på 0-1 för Chelsea.

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Arsenal – Chelsea Londonderby 3/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades