Speltips: Arsenal – Atletico Madrid (26/4) Europa League

Grattis till alla som tog rygg på gårdagens match mellan Bayern Munchen och Real Madrid. Vi hade spelat över 2.5 mål vilket var klart efter 57 minuter när Asensio gjorde 1-2 till Real Madrid. Även sidospelet gick in där vi hämtade fina 2.45 i odds på att Real Madrid skulle vinna(pengarna tillbaka vid oavgjort). Idag tänker jag fortsätta med Europaspel och denna gången i ännu en stormatch mellan Arsenal och Atletico Madrid. 

Speltips: Arsenal – Atletico Madrid (26/4) Europa League

Arsenal har hittat en fin form på hemmaplan med 6 raka vinster. Dessa vinster har vunnits med god marginal och Arsenal har gjort minst 3 mål i allihop. Man ligger dock hela 11 poäng ifrån en Champions league plats inför nästa säsong och det är endast 4 matcher kvar att spela. Visst kan man ta 12 poäng på 4 matcher men att Tottenham och Chelsea tappar så många poäng på sina sista matcher är uteslutet. Arsenals ända chans till Champions league nästa säsong är att vinna Europa league och kommer gå full fart framåt för att ta en seger på Emirates Stadium.

Atletico Madrid har haft det tufft i sina senaste bortamatcher då man endast lyckats ta 1 vinst på de 5 senaste. Man har däremot redan säkrat en plats i Champions league inför nästa år och även om man såklart vill ta en seger så går man inte in riktigt lika hungriga som Arsenal.

Jag tror på en ganska tät match inför kvällen där en uddamåls seger kommer avgöra. Jag tror arsenal tar en 1-0 eller 2-1 seger men väljer att spela DNB(Draw no bet) till 1.83 gånger pengarna.

För och nackdelar med vårt reken:

  • ✅ Man har 6 raka vinster på hemmaplan.
  • ✅ Man har gjort minst 3 mål på sina 6 senaste matcher.
  • ✅ Man spelar med 100% vilja då matchen måste vinnas.
  • ✅ Atletico har bara 1 vinst på 5 senaste bortamatcher.
  • ⚠Atletico har gått längre i Europa de senaste säsongerna.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Arsenal – Atletico Madrid (26/4) Europa League till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades