Speltips: Apollon Smirnis – Atromitos Fotboll 8/1

Apollon Smirnis – Atromitos, Grekland Super League

Matchen:

Vilket skitutbud det var idag då, jag fick leta länge innan jag hittade detta speltips som jag verkligen gillar. Det är första gången jag väljer ut ett spel med grekiskt fotboll men som mina flesta följare vet så spelar jag på statistik och form, då spelar det ingen roll vilken liga det är. Detta är greklands högstaliga och vi ska se när Apollon på plats 14 tar emot tabell 4an Atromitos. Jag tror att bortalaget kommer vinna denna match men spelar safe med asian 0 vilket innebär att jag får tillbaka hela insatsen om det slutar X. Oddset ligger på 1.60 hos 10Bet vilket jag tycker är extremt generös när man ser på lagens form och statistik. Sneglar man på inbördes möten också så får man medhåll därifrån. Alltså, 3 stora parametrar säger samma sak, 2an ska jobbas in och kommer skrällen idag så är det X den slutar och vi har inte förlorat en krona ens !

Apollon Smirnis:

Laget ligger alltså på plats 14 av 16, de är nykomlingar och har haft stora problem att anpassa sig till de stora grabbarna i högsta ligan. 15 omgångar är spelade och de står på endast 2 segrar, dessa segrar kom mot lagen Xanti och Giannina som ligger långt efter dagens motståndare. På hemmaplan har de har de blandat och gett och står nu på raden 2-3-2 och 8-8 i målskillnad. Idag kommer de stå inför sin tuffast hemmamatch då Atromitos är seriens bästa bortalag. Formen då ? Den är ganska bedrövlig, de kommer med raden 0-3-3 senaste matcherna och en total målskillnad på 4-10 på dessa 6 matcher. Tittar vi ännu längre tillbaka över hela säsongen så har de raden 2-6-10 och det skrämmer nog inte greklands bästa bortalag !

Atromitos: 

Laget ligger alltså på plats 4 i tabellen men är faktiskt 1a i “bortatabellen”. De spelar en riktigt tajt fotboll på bortaplan och vinner många matcher pga sitt försvar. De har hållt nollan i 4 av sina 8 bortamatcher vilket är imponerande. Totalt har de bortaraden 5-2-1 och 13-6 i målskillnad. Laget har bara släppt in 2 mål i samma match denna säsong när de mött andra topplag som ligger 5a och 3a. Idag står de inför ett betydligt lättare motstånd och muren i försvaret får en lättare uppgift att stångas med. Formen då ? Den är så vacker och grön att motståndarna tittar avundsjukt på den raden. De kommer med 5 raka segrar i ryggsäcken och målskillnaden skrivs till fantastiska 12-2 på dessa 5 matcher. Finns inget att klaga på där va? Kollar vi över alla säsongens matcher så har de raden 12-7-1 och är extremt svårbesegrade !

Inbördes möten:

Dessa lag har sprungit på varandra några gånger genom åren men synar vi dom 6 senaste mötena har Atromitis vunnit 5 av dessa, den sista slutade kryss. 
Om vi kastar ett öga på inbördes med Apollon Smirnis som hemmalag så har bortalaget vunnit 3 raka matcher här !

En nykomling som extremt sällan vinner mot ett etablerat topplag som nästan aldrig förlorar ?
Jag kan inte se hur detta ska sluta med något annat än X2 och är riktigt nöjd med fyndet.
Utgångstipset landar på 0-1 !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Apollon Smirnis – Atromitos Fotboll 8/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades