Speltips: Antwerpen v Waasland-Beveren

Vi går nu in i en ny månad och lämnar en lyckad januari bakom oss med en ROI på 129,45% och +44.76 units in. För att lyckas i längden med betting så är det sjukt viktigt med disciplin. Folk kan ha en tendens att lägga ut pengar utan någon särskild tanke. Om du inte har börjat med en spelkassan än, så gör det. Och håll dig till din spelkassa och dina insatser. Höj inte insatserna om det ”har gått bra” ett par dagar i sträck. Använd åtminstone din spelkassa månaden ut. Har du råd och gått plus till nästa månad, då kan du, om du vill, höja spelkassan samt insatsen. Vi rekar för att ge er spelförslag.

Meningen med ett spelförslag är att ni läser vad vi skriver, tycker ni att det låter vettigt så ska ni själva gärna göra en liten snabb research och se om magkänslan är rätt. Rygga inte bara för att. Tänk på att ni måste ”köpa” in er på rekarna. Detta var enbart ett tips från coachen. Nu har vi en fredag framför oss, dagen innan helg och majoriteten av svenska folket brukar ha humöret på topp denna dag. En fredag där det är lite klent med utbud då jag och min kära kollega Kenny var inne på samma match (R Sociedad v La Coruna). Men jag anser mig ha funnit ett annat spel som jag gillar och är värd en liten investering. Den hittat vi i Belgien och matchen mellan Antwerpen v Waasland-Beveren. Häng på!

Antwerpen v Waasland Beveren

Vi har tabellfemman Antwerpen som idag tar emot åttondeplacerade Waasland. Skiljer endast sju poäng mellan lagen med 24 matcher spelade.

Antwerpen målskillnad på 27 matcher: 34:28

Waasland målskillnad på 27 matcher: 44:42

Antwerpen målsnitt totalt: 1.42 mål/match – Insläppta: 1.17 mål/match.

Antwerpen målsnitt hemmaplan: 1.33 mål/match – Insläppta: 1.17 mål/match.

Waasland målsnitt totalt: 1.83 mål/match – Insläppta: 1.75 mål/match.

Waasland målsnitt bortaplan: 1.50 mål/match – Insläppta: 2 mål/match.

Antwerpen har spelar båda lagen gör mål i fyra av dom fem senaste matcherna.

Waasland har spelat båda lagen gör mål i tre av dom fem senaste matcherna.

Som ni märker ovan så är det två lag som gör en del mål framåt men som även släpper in en del mål. Denna match kommer inte vara någon undantag då Antwerpen vill hålla ifrån lagen under sig samtidigt som Waasland vill vinna för att kunna nå mästerskapsslutspelet. Jag väljer att investera sju units på att båda lagen gör mål här.

🏆 First Division A
⏱ Today 20:30
🇧🇪  Antwerpen v Waasland – Beveren
✍ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.76 (Unibet)
7️⃣ Units

Spelbolag: Unibet – Bonus: 200% upp till 1000kr

Antwerpen Unibet

Tipsa om Speltips: Antwerpen v Waasland-Beveren till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades