Speltips: Antalyaspor v Kayserispor

Igår avstod jag från spel då jag tyckte att utbudet var lite för klent. Men framförallt så hittade jag ingen match jag gillade. Blev endast några livespel i gruppen. En dubbel med Lyon ö0.5 samt Rennes ö0.5 satt fint. Samt en singel med båda lagen gör mål mellan Lille v Rennes. Blev tyvärr också 2-3 missar, för många missar än vanligt. Aja, sist jag rekade så föll vi snöpligt på Sparta Rotterdam v Vitesse där jag rekade Vitesse ö1.5 mål. Matchen slutade tyvärr endast med 1-0 till Vitesses fördel. Nu är det viktigt att komma tillbaka till vinnande form igen och jag har hittat en match jag gillar mycket. Den är mellan Antalyaspor v Kayserispor.

 

Antalyaspor v Kayserispor

Vi vänder oss till Turkiet och turkiska cupen som spelas redan i eftermiddag 16:00. Detta är ett returmöte där Kayserispor vann hemma med 3-1. Det är väldigt bra förutsättningar om man ska spela båda lagen gör mål. Antalyaspor kommer behöva vinna och kommer därav att spela offensivt, vilket kommer skapa stora ytor för Kayserispor där man kan kontra.

– 5 av 5 senaste matcherna för Antalyaspor har slutat med att båda lagen gör mål.

– 3 av 5 senaste matcherna för Kayserispor har slutat med att båda lagen gör mål.

– Hela 8 av 10 senaste hemmamatcherna för Antalyaspor har slutat med att båda lagen gör mål.

– Hela 7 av 10 senaste bortamatcherna för Kayserispor har slutat med att båda lagen gör mål.

Antalyaspor har gjort MINST ett mål på 9 av sina 10 senaste hemmamatcher.

Kayserispor har gjort MINST ett mål på 9 av sina 10 senaste bortamatcher.

Under 2017 har dessa två lag mötts tre gånger och alla dessa tre matcher slutade med att båda lagen gör mål.

Antalyaspor målsnitt hemma: 1.67 mål/match – Insläppta hemma: 1.22 mål/match.

Kayserispor målsnitt borta: 1.63 mål/match – Insläppta borta: 1.38 mål/match.

 

Nej, som ni ser så är statistiken samt förutsättningarna ganska solklara och för första gången på 5 Spades så går jag in med 8 units.

 

🏆 Turkiska cupen
⏱ Today 16:00
🇹🇷  Antalyaspor v Kayserispor
✍️ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.75 (Unibet)
8️⃣ Units

Spelbolag: Unibet – Bonus 200% upp till 1000kr

 

 

Tipsa om Speltips: Antalyaspor v Kayserispor till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades