Speltips: Angers – Troyes (17/1) Frankrike; Ligue 1

Skönt med ännu en seger i mitt tips mellan Nashville och Vegas inatt. Vinsten satt långt inne men i tredje perioden så la Nashville in en extra växel för att avgöra med en 1-0 vinst. Idag har jag hittat ett spel som jag måste testa. Även om det går lite emot inbördes statistiken och tidigare matcher denna säsongen så har jag en stark känsla att denna sitter. Matchen är i Ligue 1 mellan Angers och Troyes och spelet jag spelat ligger på hela 2 gånger pengarna!

Angers – Troyes

Dessa två lagen ligger helt intill varandra nästan längst ner i tabellen. Som jag nämnde högre upp så går vi lite emot inbördes statistiken ikväll. Bara 1/5 senaste matcherna har båda lagen gjort mål i detta mötet men ikväll tror jag det blir annorlunda.

Såhär ligger det till: Båda lagen ligger på gränsen till nedflyttning då bortalaget idag bara ligger 2 poäng framför hemmalaget. Idag blir det alltså en all in match för dessa lagen eftersom båda vill hålla sig över nedflyttnings gränsen. Båda dessa lagen läcker också in mål mer än någonsin och Angers har släppt in mål i 18/20 matcher detta året. Troyes har visat lite bättre försvar men har ändå släppt in mål i 15/20 matcher. Kollar man på hemmaplan detta året så har Angers släppt in mål i 100% av deras matcher medans Troyes har släppt in mål i 81.8% av deras bortamatcher.

Om det är någon gång som dessa lagen ska spela BLGM emot varandra så är det idag. Och när man får hela 2.0 i odds på att detta händer så måste det bara testas. Ta rygg eller skippa, jag går in med 10k och hoppas dubbla degen!

🏆 Liga: Ligue 1
⏱ Spelstopp: Idag 19:00
Match: Angers – Troyes
✍️ Speltips: BLGM
📊 Odds: 2.0 (Betfinal)
Antal Units: 5

Spelbolag: Betfinal 100% upp till 1000kr

Tipsa om Speltips: Angers – Troyes (17/1) Frankrike; Ligue 1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades