Speltips: Angers – Dijon (20/12) Fotboll; Frankrike; Ligue 1

Angers – Dijon

Ännu en seger hämtades igår och formen drar sig sakta tillbaka, idag går vi för tredje raka och jag har hittat ett spel i Frankrikes Ligue 1 som jag vill tipsa om. Det känns nästan för bra för att vara sant, och till mer än två gånger pengarna!

Dagens match hämtas alltså i Ligue 1, där 19:e platsen Angers ska ta emot 8:e platsen Dijon. Jag kan säga att när jag först såg oddset på Dijon fick jag mig en chock. Angers är i stora problem i år och efter att ha rekat matchen så ändrades inte min åsikt. Dijon har oddset 3.45 på rak seger, och ligger 11 platser över Angers i tabellen.

Denna matchen står mellan ett svagt bortalag mot ett lag som är svagt både hemma och borta. Angers har spelat 18 matcher i år och bara lyckats ta 2 segrar. På hemmaplan har Angers spelat 8 matcher och har 0 vinster. Angers är alltså ännu sämre på hemmaplan än bortaplan och snittar 2 insläppta per match på egen arena.

Över till Dijon, ett svagt bortalag absolut. Men oavsett om Dijon bara lyckats ta 1 vinst på bortaplan så är man överlag ett mycket bättre lag. Dijon har 7 vinster på 18 möjliga mot Angers 2.  Dijon har även hittat en bra form på sista tiden med 6/9 senaste matcherna vunna.

Bolagen ser idag Angers som en liten favorit, jag ser Dijon som en liten favorit. Jag vågar inte gå för den raka 2:an men väljer att spela Dijon som vinnare i minst 1 halvlek. Detta spelas till hela 2.17 i odds och känns sjukt bra.

Jag tror på en väldigt jämn match som mycket möjligt kan sluta oavgjort eller med 1 måls skillnad. Men jag tror Dijon vinner en av halvlekarna och spelar det. 1-1 eller 1-2 som slutresultat?

Önskar er alla lycka till vid rygg, och spela inte för mer än kassan tillåter!

Tipsa om Speltips: Angers – Dijon (20/12) Fotboll; Frankrike; Ligue 1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades