Speltips: Anaheim Ducks – Carolina Hurricanes 8/12 USA: NHL

Efter en veckas uppehåll är jag nu tillbaka med en rek. Vi avslutade förra månaden på topp efter att vi satte 4/5 av dom sista spelen. Vi gjorde riktigt bra ifrån oss på NHL och hämtade flera vinster på över 5.5 spel samt en vinst på Toronto förra månaden. Idag tänkte jag fortsätta att reka en match i NHL och denna gången mellan Anaheim Ducks och Carolina Hurricanes..

Speltips: Anaheim Ducks – Carolina Hurricanes 8/12 USA: NHL

Anaheim Ducks: 

Anaheim har såhär långt på 30 spelade matcher tagit 10 vinster, 10 oavgjorda och 10 förluster. Man har en målskillnad på 74-85 och har hittat en riktigt fin form i sina senaste matcher. På sina 5 senaste matcher har man tagit 4 raka segrar och en seger på övertid mot just Carolina Hurricanes. Idag ska man dock spela hemma och jag tror chansen till en seger är mycket bättre än sist. Speciellt mot ett lag som Carolina som verkligen har kommit in i en dålig form.

Carolina Hurricanes:

Carolina har såhär lånt på 27 spelade matcher tagit 9 vinster, 7 oavgjorda och 11 förluster. Man har en målskillnad på 67-76 och har inte alls imponerat i dom senaste matcherna. På sina senaste 5 matcher har man endast tagit 1 vinst, 1 förlust på övertid samt 3 raka förluster.

Inbördes möten:

Om vi kollar på dom senaste 5 spelade matcherna mellan dessa lagen så har alla slutat likadant. Anaheim har tagit en seger i 5/5 senaste inbördes mötena, varav 3 av dom är vunna på övertid. Jag tror på ett liknande resultat i nattens match och därför har jag valt att spela Anaheim Ducks vinst inklusive förlängning till 2.00 gånger pengarna på 10bet.

Speltips: Anaheim vinst inklusive förlängning

Odds: 2.00

Spelstopp: 05.00

Spelbolag: 10bet (50% bonus upp till 2.000kr)

Lycka till vid rygg, men kom ihåg att inte spela mer pengar än din egen plånbok tillåter!

Tipsa om Speltips: Anaheim Ducks – Carolina Hurricanes 8/12 USA: NHL till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades