Speltips: Amiens vs Angers [8/1 Ligue 1]

Två jämnbra lag som drabbar samman. Amiens sticker ut lite mer än Angers och det utnyttjar jag till ett hörnspel i matchen till ett lockande odds.

I den franska ligan ska Amiens och Angers drabba samman i en tät och jämn match. Amiens har haft det väldigt tufft under säsongen i Ligue 1. Just nu befinner man sig 1 poäng från den röda zonen. På hemmaplan har Amiens haft det väldigt svårt; man har 1 vinst och 4 förluster.  Deras senaste vinst kom i Coupe de France mot Valenciennes som spelades 05/01/19 och här tror jag att man har fått bra självförtroende inför drabbningen. Fansen har inte varit nöjda med resultatet och nu är förväntningarna höga.  Jag tror att Amiens kommer att köra gasen i botten från det att domaren blåser i pipan.

Angers befinner sig på en 15:e plats i tabellen med 2 poäng mer än Amiens. Angers bortaform är inte den bästa. På deras 5 senaste bortamatcher har man 3 förluster och 2 oavgjorda resultat. Deras målgörare är skadad och inte räknad till drabbningen.

Hörnstatistik
Amiens på hemmaplan snittar 5.19 hörnor framåt. På deras 7 senaste hemmamatcher har man klarat linan ö4.5 hörnor.

Angers på bortaplan släpper igenom 4.89 hörnor. På deras 7 senaste bortamatcher har man släppt igenom mer än 4 hörnor 6 gånger.

Senaste två möten lagen emellan har Amiens klarat linan ö4.5 hörnor!

Amiens har bra självförtroende inför drabbningen!
Angers på bortaplan snittar 4.89 hörnor mot sig!
Amiens just nu känns som det bättre laget!
Angers har problem med sin defensiv!
⚠️ Amiens gör första målet tidigt!

Speltips
En het drabbning mellan två jämnstarka lag där jag tror Amiens är det bättre laget. Angers har problem med sin defensiv och har inte riktigt fått det att fungera. Här tror jag att Amiens kommer lösa linan ö4.5 hörnor.

Lycka till vid rygg och kom ihåg att bollen är rund!

Speltips: Ö4.5 Hörnor (Amiens)
Odds: 1.74
Units: 1
Liga: Avspark: 2018-01-08 19:00
Bolag:Rygga spelet på Unibet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.