Speltips: Albion Rovers vs Raith Rovers (30/9) Skottland Leauge One

Årets guld odds är ett faktum och det får mig att tänka på ett gammalt klassiskt citat med Alan Watts och det han sa en gång: “Den viktigaste grundregeln för arbete är följande: Kom på ett sätt att få betalt för att leka.” Och jag är skapligt intresserad av att bränna av en högre insats på denna matchen idag. Det är en perfekt match att gå in med på en singel med hög insats eller som en kompletering till en dubbel för dom med mindre spargris.  Albion Rovers – Raith Rovers . Avspark 16.00

Raith Rovers ligger på en majestätisk första plats i den skottländska andra divisionen. 6 vinster på 7 matcher och 21/3 i målskillnad. Bortaspelet är lika övertygande med 2 vinster och en oavgjord. 11/1 i målskillnad. Man är utan förlust på sina 11 senaste matcher.

Man möter Albion Rovers som har tappat fyra hemma matcher i rad och ännu inte står på någon seger. Däremot så har man dragit full jackpott på bortaplan och vunnit samtliga av sina 4 matcher. Med andra ord. 3 förluster hemma och 4 vinster borta. Lagen har mötts 2 gånger tidigare och båda gångerna har Raith Rovers  gått segrande ur duellen. Synar rak bortavinst idag till fina 1.62 gånger pengarna. Lycka till men inte för mycket.:)

Mitt spreadsheet

Speltips: Raith Rovers@ 1.62

Spelstopp:16:00

Spelbolag: Unibet

Tipsa om Speltips: Albion Rovers vs Raith Rovers (30/9) Skottland Leauge One till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades