Speltips: Alashkert – Celtic (10/7) Champions League kval

Tyvärr ingen vidare utdelning i gårdagens speltips från min sida. Fylkir kom in i matchen med stängda ögon och lyckades släppa in 2 mål redan efter 7 minuter. I 41:a minuten så fick Vikingur straff och gjorde ännu ett mål. I andra halvlek så vaknade Fylkir och lyckades reducera till 2-3, men tyvärr så var det försent. Idag tar jag nya tag och rör mig vidare till Champions league kval. Matchen som jag valt att dela som speltips idag ska spelas mellan Alashkert och Celtic.

Speltips: Alashkert – Celtic (10/7) Champions League kval

Alashkert spelar i en liga från Armenia som för dom flesta är helt okänd. Man toppade tabellen i ligan där endast 6 lag deltar. På sina 30 spelade matcher så tog man 14 vinster, 8 oavgjorda och 8 förluster. På hemmaplan spelade man 8 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster. Visst har man varit det starkaste laget i denna ligan med 6 poängs skillnad från tvåan Banants Yerevan, men idag får man det tufft. Man ska idag ta emot ett lag som kommer från en mycket bättre liga, Celtic.

Celtic har först toppat Premiership med hela 13 poäng framför tvåan, efter det så har man hållt kvar i toppen genom Championship group och slutat totalt 9 poäng över 2:a platsen. Celtic har både mer rutin och är ett betydligt mycket bättre lag än alla som spelar i Armenia. Man har på sina 5 senaste matcher tagit 4 segrar och vann i sin senaste match med hela 0-7 mot Shamrock rovers. Går man som vinnare mot Alashkert i båda matcherna så kommer man vidare till kvartsfinal och kommer möta antingen Valur eller Rosenborg.

I mina ögon så känns denna matchen solklar såhär på förhand och att Alashkert ska klara av att hålla igen Celtic känns väldigt orimligt. Lagen har aldrig mötts tidigare men jag tror att Celtic kommer ta en snabb ledning innan första halvlek och sedan slutföra matchen med en vinst. Jag kommer därör att spela Celtic 2/2 vilket betyder att dom vinner första halvlek och fulltid.

Saker som talar FÖR och EMOT: 

✅ Celtic spelar i en betydligt bättre liga och har betydligt mer rutin i Europaspel

⚠ Lagen har aldrig tidigare mötts och det är svårt att se matchbilden 100% framför sig.

 

Tipsa om Speltips: Alashkert – Celtic (10/7) Champions League kval till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades