Speltips: Akureyri – Fjolnir (5/7) Island; Pepsidelid

Grattis till alla som tog rygg på nattens match mellan Coritiba och Paysandu. Vi hade spelat rak seger till Coritiba och efter 20 minuter spelat så kom 1-0. Efter det så höll sig resultatet ända fram till 90:e minuten där man kunde avsluta matchen med ett 2-0 mål. Idag har jag valt att gå över till en match som spelas i Island och i Pepsidelid. Matchen som jag kommer dela med mig som speltips idag spelas mellan Akureyri och Fjolnir.

Speltips: Akureyri – Fjolnir (5/7) Island; Pepsidelid

Akureyri ligger näst sist i ligan och har efter 10 spelade matcher endast tagit 2 segrar. 12 mål framåt har man gjort såhär långt och släppt in 15. Inga imponerande siffror alltså men idag tar man emot ett lag som inte direkt är mycket bättre, Fjolnir.

Fjolnir ligger på 8:e plats och bara 3 poäng framför Akureyri. Man har på 10 spelade matcher lyckats ta 3 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster. Man har gjort 13 mål framåt och har flest insläppta mål i hela ligan med 19 mål.

Akureyri har gjort mål i 3/5 senaste hemmamatcherna man spelat och även om det inte är några övertygande siffror egentligen så räknar jag med att man klarar o göra mål idag mot ligans sämsta försvar.

Fjolnir har gjort mål i 12 raka bortamatcher och mot Akureyr ska inte heller detta bli något problem ikväll.

Inbördes möten mellan dessa lagen har slutat 2-2 i dom båda 2 senaste matcherna och idag tror jag på ett liknande resultat. Jag kommer därför spela BLGM och över 2.5 och det hämtas till 1.83 gånger pengarna på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Båda lagen släpper in mycket mål

✅ 2 senaste inbördes

⚠ Tidigt in på säsongen och allt kan hända.

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Akureyri – Fjolnir (5/7) Island; Pepsidelid till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades