Speltips: Akpinar’s dubbel (26/2)

Lördagen gick dessvärre åt skogen för mig. Första gången på länge det går så dåligt på en helg. Först så åkte vi på Den Bosch efter en del röda kort i matchen som förändrade matchbilden. Sedan så åkte vi dessutom på Mansfield. Mansfield tog ledningen tidigt och motståndarna Coventry åkte på ett rött kort tidigt, men ändå så lyckades Coventry att få med sig 1-1. Usch, ibland går det verkligen inte som man vill. Men men, så är det, det är bara att ta nya tag. Skam den som ger sig. Ibland är formen du det där man har nio raka matcher sedan är formen usel då man har två raka förluster. Lite krasst utbud idag, dock så anser jag mig ha funnit en spelvärd dubbel med Cagliari v Napoli samt Jong Utrecht v Jong Ajax. Häng med!

Cagliari v Napoli

Min kollega Sebastian har redan rekat Napoli -1 (asian) som singel, läs gärna hans rek här: Cagliari v Napoli. Jag tycker att han är inne på rätt spår. Napoli är tabelletta och man leder serien, knappt. Man har en poäng mer än Juventus vilket gör att denna match blir sjukt viktig för Napoli om man ska befästa sin första plats. Cagliari sitter på en 14 plats och har 5 poäng ner till en nedflyttningsplats, så visst man är inte säkra någonstans men o andra sidan så tror jag det finns andra matcher man kommer gå för tre poäng än mot titeljagande Napoli.

Cagliari fem senaste hemmamatcher: W1 D1 L3.

Napoli fem senaste bortamatcher: W5 D0 L0.

Jong Utrecht v Jong Ajax

Vi tar oss till Hollands andra division där tabelljumbon Jong Utrecht ikväll tar emot serieledarna Jong Ajax. Ajax leder serien med endast två poäng före än Nijmegen, dock med en match mindre spelad, så vid vinst idag så kan man dra ifrån med fem poäng. Vilket innebär att det kommer läggas en stor vikt på kvällens match för Ajax. Jong Utrecht ligger som sagt sist i serien med endast 13 poäng på 25 matcher. Man har hela 9 poäng upp till att säkra ett nytt kontrakt. Likaväl här har jag svårt o se ett svagt Utrecht vinna mot ett titeljagande Ajax.

Jong Utrecht fem senaste matcher: W1 D0 L4.

Jong Ajax fem senaste matcher: W4 D1 L0.

Jag väljer alltså att spela raka tvåor i dagens dubbel.

Cagliari v Napoli / Napoli vinst

Jong Utrecht v Jong Ajax / Jong Ajax vinst

Nordicbet ger mig generösa 1.81 gånger pengarna för denna dubbel och jag går in med sju units.

Spelbolag: Nordicbet – Bonus: 100% upp till 1000kr

 

Nordicbet dubbel

 

 

Tipsa om Speltips: Akpinar’s dubbel (26/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades