19:00
Speltips
Qualification 08 april 2019

Speltips: AIK Handboll - HK Varberg 8/4 Qualification

Speltips:

Jag lämnar en bra vecka bakom mig med att kolla in en match från den svenska Hanbollen och nerflyttnings kvalet mellan AIK Handboll och HK Varberg där jag för stunden inte förstår mig på odds sättarna. Enligt statistiken och inbördes sett till oddsättningen så får man 1.98 på ett trevägs handikap att Varberg får leda med 2-0 innan matchstart. Okej tänker jag. Finns det nån anledning till att oddset är så högt? eller är det bara för att AIK på nåt sätt spelar lite med kniven mot strupen och måste vinna denna här matchen?

Oavsett vad så kan vi konstatera en sak och det krävs inget handbolls expertis eller en universitets examen att räkna ut att det är Varberg som håller i taktpinnen efter 2 exemplariska insatser mot AIK. Först 25-21 hemma i Varberg för att sedan följa upp det en vecka senare och vinna borta med 22-24. Med ett 3 vägs handikap med 2-0 i dessa i matcher så hade Varberg vunnit med en god marginal. 

Nu är vi där igen med samma förutsättningar. Linan är lägre på 0-2 till Varberg än vad den är på AIK. (2.12 MOT 1.98). Det är klart att i grunden ska det skilja en nivå mellan lagen. AIK kommer från elitserien med ett stukat själv förtroende och var så nära på att åka ut. Man hade 3 poäng till godo till Hammarby som tog tog den platsen. 

Varberg däremot har gjort en fantastisk säsong i Allsvenskan men lyckades inte knipa första platsen och en direktuppflyttning av Helsingborg som tog den platsen med 3 poängs marginal.

Istället slutade man tvåa i tabellen och får istället kvala sig till den chansen att spela handboll på högsta nivå nästa säsong. 

Vill tillägga att Varberg var tillsammans med just Helsingborg allsvenskans bästa bortalag denna säsongen och fick bara 2 förluster med sig medans AIK var Elitseriens sämsta hemmalag och lyckade bara få med sig 5 vinster på 16 hemma matcher.

Som jag sa, jag är ingen handbolls expert men jag tycker helt klart att matchbollen ligger i händerna på Varberg som kommer med ett bättre spel och ett större självförtroende än AIK inför den här matchen och man har inget att vara rädd för. Speciellt inte med 2 vinster i ryggen. Varberg 2-0 i ett trevägs handikap blir dagens spel från min sida. Lycka till!!

 

Spelkupong/ speltips:

Jag kommer spela 2 units på denna matchen och ska bara få igång mitt VPN att logga in och lägga speletet så kommer också en inlämnad kupong bifogas. Tyvärr så fick jag igång mitt VPN för sent och oddset har redan droppats ner till 1.91 men jag får vara glad för det lilla :)

 

 

Tipsa om Speltips: AIK Handboll - HK Varberg 8/4 Qualification till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.98 HK Varberg 0-2 3-Way Line 2 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

08 april 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: HK Varberg 0-2 3-Way Line
Insats: 2 units

ODDS: 1.98

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades