Speltips: Agropecuario – Sarmiento; Argentina; Primera B Nacional

3/4 spel gick i hamn i helgen och den ända matchen som vi rök på var Milan matchen där det inte kom ett mål förens i minut 97. och idag har jag hittat en match med dubbelchans som spelas inatt. Matchen som jag rekat spelas mellan Agropecuario och Sarmiento i Argentinas B Nacional.

Speltips: Agropecuario – Sarmiento; Argentina; Primera B Nacional

Agropecuario:

Man har spelat 8 matcher såhär långt in på säsongen och har tagit 3 vinster, 3 oavgjorda och 2 förluster. Man ligger på 11:e plats och har bara en ända vinst på hemmaplan såhär långt. Man är alltså bättre på bortaplan än hemmaplan och ska idag ta emot ligans bästa lag och även det bästa laget på bortaplan, Sarmiento Junin.

Sarmiento:

Man ligger på 1:a plats i ligan och har efter 8 spelade matcher tagit 6 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster. Man har alltså inte förlorat en ända match såhär långt och spelar ännu bättre på bortaplan än hemma. Man har 4 vinster, 0 oavgjorda och 0 förluster på bortaplan hittils och man har inte släppt in ett ända mål.

Inbördes möten:

Man möttes senaste gången i februari i år och då gick Sarmiento som segrare med 2-1.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Form och tabellskillnad

✅ Agropecuario har bara 1 vinst på hemmaplan

✅  Sarmiento har 4/4 vinster på bortaplan och 0 insläppta mål

✅  Sarmiento tog den senaste vinsten dessa lagen emellan

Jag har svårt att se hemmalaget ta en seger idag eftersom man bara tagit 1 vinst på alla sina hemmamatcher och möter ett lag som inte förlorat såhär långt på bortaplan. Jag väljer dock att köra ett spel med dubbelchans och det ger mig 1.55 i odds på 10bet.

Lycka till vid rygg, men spela inte mer än vad plånboken tillåter!

 

Tipsa om Speltips: Agropecuario – Sarmiento; Argentina; Primera B Nacional till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades