Speltips: Agropecuario – Sarmiento; Argentina; Primera B Nacional

3/4 spel gick i hamn i helgen och den ända matchen som vi rök på var Milan matchen där det inte kom ett mål förens i minut 97. och idag har jag hittat en match med dubbelchans som spelas inatt. Matchen som jag rekat spelas mellan Agropecuario och Sarmiento i Argentinas B Nacional.

Speltips: Agropecuario – Sarmiento; Argentina; Primera B Nacional

Agropecuario:

Man har spelat 8 matcher såhär långt in på säsongen och har tagit 3 vinster, 3 oavgjorda och 2 förluster. Man ligger på 11:e plats och har bara en ända vinst på hemmaplan såhär långt. Man är alltså bättre på bortaplan än hemmaplan och ska idag ta emot ligans bästa lag och även det bästa laget på bortaplan, Sarmiento Junin.

Sarmiento:

Man ligger på 1:a plats i ligan och har efter 8 spelade matcher tagit 6 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster. Man har alltså inte förlorat en ända match såhär långt och spelar ännu bättre på bortaplan än hemma. Man har 4 vinster, 0 oavgjorda och 0 förluster på bortaplan hittils och man har inte släppt in ett ända mål.

Inbördes möten:

Man möttes senaste gången i februari i år och då gick Sarmiento som segrare med 2-1.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Form och tabellskillnad

✅ Agropecuario har bara 1 vinst på hemmaplan

✅  Sarmiento har 4/4 vinster på bortaplan och 0 insläppta mål

✅  Sarmiento tog den senaste vinsten dessa lagen emellan

Jag har svårt att se hemmalaget ta en seger idag eftersom man bara tagit 1 vinst på alla sina hemmamatcher och möter ett lag som inte förlorat såhär långt på bortaplan. Jag väljer dock att köra ett spel med dubbelchans och det ger mig 1.55 i odds på 10bet.

Lycka till vid rygg, men spela inte mer än vad plånboken tillåter!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.