19:00
Speltips
Bundesliga 23 april 2019

Speltips: Admira vs Mattersburg 23/4 Österrike Bundesliga

Speltips:

Det är dags att göra entrè i dom lägre divisionerna igen och även om febern har släppt så ligger det kvar nåt slags virus i kroppen som gör att det känns som att jag ska hosta upp lungorna så fort jag andas tungt. Så vad passar inte bättre än att ta sig till Österrike, alperna och frisk luft? Det är i dom lägre divisionerna som pengarna finns och det är väl därför jag hellre ser värdet i det än att spela på det som alla andra människor spelar på. Därför ska vi ta oss en titt på värdet i matchen mellan hemmalaget Admira och Mattersburg där 2 lag slåss om en överlevnad och inte om att lyfta en pokal. 1.81 på Asian över 2,5 mål måste testas om så bara med en liten slant. Låt mig förklara varför.

I 5 av dom 6 senaste matcherna för respektive lag i denna relegation Group har alla slutat över 2,5 mål. Hemma har Admira spelat över den linan i 69 procent av alla sina matcher och fyller på den statistiken med att även spelat över 3,5 mål i 40 procent av dessa matcher. Med andra ord så av 13 hemma matcher så har långt över hälften gått över 2,5 mål. Och nu möter man ett bortalag som även dom har spelat över 69 procent av alla deras bortamatcher över den linan. 

Kortfattat kan man säga att Admira har släppt minst 1 mål i nästan alla sina hemma matcher medans Mattersburg har gjort mål minst 1 mål framåt i 16 raka matcher. Totalt har båda dessa lagen spelat över 2,5 mål i 69 procent av alla sina matcher, hemma som borta och i totalen. Om man inte tror på detta spelet eller vill testa ett annat spelförslag kan man alltid spela att Mattersburg gör mål i andra halvlek. Det har man gjort i 75 procent av alla sina matcher under hela denna säsongen.

Inbördes:

Lagen möttes den 1 December förra året i en match som då slutade 2-2. Första mötet i runda 5 slutade 0-0.

Spelkupong/Units:

Lägger 2 Units på denna då jag är ganska övertygad om att det kommer bli mål i den här matchen.

 

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Admira vs Mattersburg 23/4 Österrike Bundesliga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.81 Asian Över 2,5 mål 2 Units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

23 april 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: Asian Över 2,5 mål
Insats: 2 Units

ODDS: 1.81

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades