Speltips: Adanaspor -Balikesirspor Turkiet 12/3

Dagens speltips är fotboll från Turkiet och det är två mittenlag som ska fixa pengarna åt oss som alla kan följa på jobbet. 
Här möts 2 lag med bra målsnitt på hemma och bortaplan, det är det perfekta upplägget för att spela BLGM som jag valt idag !

Matchen: 

Detta är mötet mellan Adanspor på tabellplats 13 och Balikesirspor på plats 11. Det skiljer endast 3p mellan lagen och 3-6 p ner till nedflyttningsstrecket. Alltså är det en match inget av lagen har råd att förlora men ett X skulle nog båda vara nöjda med. Men Adanspor är väldigt offensiva hemma medan Balikesirspor är det näst målrikaste lagen av alla på bortaplan. 
Det är alltså perfekta förutsättningar för spelet BLGM och oddset 1.66 på Betfinal känns riktigt bra !

Adanaspor: 

Laget ligger 7a i hemmatabellen med raden 7-4-2 och målskillnad 21-17. Det ger ett målsnitt på 1.6 mål framåt och 1.3 mål bakåt. 
Adanaspor har spelat BLGM i 7/10 senaste hemmamatcherna i ligan och det är ofta flera matcher som gått över 3.5 måls linan också.
Tittar vi ännu länge tillbaka så har de gjort minst 1 mål framåt i 11 av säsongen 13 hemmamatcher i ligan. 

Balikesirspor: 

Laget ligger 8a i borta tabellen med raden 5-2-6 och massiva målskillnaden 24-26. Det ger ett målsnitt på 1.85 mål framåt och 2.0 mål bakåt. De snittar alltså 2-2 på bortaplan !!
Balikesirspor har spelat BLGM i 7/10 senaste bortamatcherna i ligan och även över 2.5 mål har passerats i 8/10 senaste. Det är ett väldigt målrikt lag och totala målsnittet i bortamatcherna är enorma 3.85 mål !
Med det är de självklart det målrikaste bortalaget i ligan och varför skulle det brytas idag när de möter ett halvtaskigt hemmaförsvar ?

Inbördes möten: 

Lagen har mötts 5 ggr på de senaste 4.5 åren. Balikesirspor har vunnit 3/5 matcher och BLGM har suttit i 4/5. 
Siffrorna har skrivits till 2-3 Bali, 2-1 Bali, 3-3, 1-0 Adana och sist 4-1 Balikesirspor. 

Det verkar vara vilda western när dessa lag möts och jag tror på samma scenario igen !

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Adanaspor -Balikesirspor Turkiet 12/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades