Speltips: Accrington – Crewe England 13/2

Dagens Bank blev inställd igår men nattens NHL tips satt klockrent och här laddar vi för en ny vinst ikväll. Korpen fotboll från England League Two och vad kan gå fel ? Här har jag skördat fina framgångar och tänker fortsätta med det.
Detta speltips känns riktigt fint och när ni läst reken hoppas jag ni tycker detsamma <3

Matchen: 

Detta är mötet mellan tabell 2an Accrington som tar emot Crewe som ligger långt ner på plats 21 i tabellen. (av 24 lag) 
Det är ett hemmalag i kalasform och som just nu ligger på uppflyttningsplats till League One. De tar ikväll emot Crewe som är 3 poäng ifrån kvalstrecket och är helt ur slag formmässigt. 
Tittar man på formtabellen så är Accrington 3a och Crewe är faktiskt sist av alla lag.
Allt logiskt tänkande pekar ju på en klar hemmaseger och jag synar oddset över 1.5 mål av hemmalaget till 1.71 på Scandibet.
Jag ser framför mig ett hemmalag som vill döda matchen så fort som möjligt för att hålla lagen under sig i tabellen på avstånd. 

Men varför spelar jag inte rak 1a ? Nä för trots att bortalaget är riktigt ur slag så brukar de göra ett mål framåt ändå, då behöver hemmalaget göra 2 mål iallafall om de ska vinna.
Accrington har gjort minst 2 mål framåt i 7/8 senaste matcherna så de bör ha stor chans att göra det igen mot detta mediokra motstånd. Crewe har även dom problem med försvaret och släppt in 12 mål på sista 5 matcherna så förutsättningarna ser väldigt bra ut. 

Accrington: 

Laget ligger 4 i hemma tabellen med raden 10-2-3 och målskillnad 31-17 efter sina 15 matcher. Ett målsnitt på 2 mål framåt och 1 insläppt. 
Här ska de alltså ta emot Crewe som är ett av seriens sämsta bortalag och bör klara denna lina igen utan problem. 
Tittar vi på målformen så har det gjort 23 mål framåt på sista 10 omgångarna och verkligen hittat nätet. 
De kommer nu med 7 segrar på de 8 senaste matcherna och i samtliga segrar har de gjort minst 2 mål framåt. På hemmaplan har denna lina suttit i 5/5 senaste inför hemmafansen. 

Crewe: 

Laget är seriens 3e sämsta bortalag och har raden 3-0-12 och målskillnad 14-29 efter sina 15 matcher. Det ger ett målsnitt på 2 mål insläppta på resande fot och 1 mål framåt.
Nu tar de emot ett av seriens bästa offensiva lag och kommer verkligen få svettas för att hålla siffrorna nere.
Tittar vi på lagets 10 senaste bortamatcher så har de släppt in minst TRE mål i 6 av dessa 10 matcher. Det är verkligen ett försvar som läcker och jag har svårt att se dom stå emot Accringtons anfallsvåg ikväll.
Av deras målsnitt så förstår ni att de inte är i bra form och har förlorat 7/10 senaste bortamatcherna. 

Form och inbördes: Bifogar bild så ni kan se.

Accrington

Formen hos lagen har jag redan skrivit om men bilden kanske ger er ett bra intryck på texten. 
Tittar vi på inbördes möten så har de mötts 3 ggr inom 14 månader och Accrington har vunnit samtliga matcher. 
Denna säsong har de mötts 1 gång och då vann Accrington med 2-0 på bortaplan. 
Summa summarum så borde de har stora möjligheter att göra minst 2 mål ikväll med. Speciellt när de har en uppflyttningsplats att kämpa om och denna form i ryggen. 

Sidospel: Letar ni en högoddsare till matchen så finns det ett fint spel på en målskytt här. 
Hemmalagets Billy Kee leder skytteligan med 3 mål och vill säkert dryga ut ledningen. 
Han är STEKHET och har gjort mål i 5 raka hemmamatcher nu. Att han ska måla står just nu i 2.50 och för den modiga kan det vara ett roligt sidospel då han också lägger lagets straffar. 

Lycka till om ni ryggar !

Accrington

Tipsa om Speltips: Accrington &#8211; Crewe England 13/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades