Speltips: AC Milan v Sampdoria (18/2)

Usch så tung med en Caen kvittering igår i den 82a minuten. Jag rekade Caen v Rennes, Rennes DnB. Vilket innebar pengarna tillbaka. Dock så kanske vi ska vara lite ”nöjda” ändå då Caen missade hela två stycken straffsparkar. Det blev stolpe ut med dubbeln i fredags och igår samma sak. Det är ganska sjukt hur psykiskt påfrestande sånt är, när man väl åkt på en förlust så är risken ”stor” att man fortsätter på samma veva. Jag tror att nyckeln till att bryta det mönstret är att jobba alltid ännu hårdare efter en förlust. Risken finns annars att man börjar bli lite nonchalant och blir man nonchalant då blir det bara en massa slarv. Då är det lika bra att pausa resandet en stund tills man får tillbaka suget. Jag har dock inte tappat suget och har idag funnit mig en mycket spelvärd match mellan AC Milan v Sampdoria.

AC Milan v Sampdoria

Vi tar som vanligt en titt på tabelläget:

6. Sampdoria 24 matcher 44:32 41 poäng.

7. AC Milan 24 matcher 34:30 38 poäng.

Som i ser så är det väldigt tajt mellan lagen. Just nu så har Sampdoria en EL-kvalplats. Så vi kommer få se en hård fajt mellan dessa två lag som självklart vill ut i europaspel. Milan är obesegrade på sex matcher men förutom ha mött Lazio så har man inte haft ett så jättetufft motstånd på pappret. Deras enda hållna nollor på sina 10 senaste matcher har varit mot kämpande Crotone och SPAL. Lägg därtill att man endast har vunnit tre av 11 hemmamatcher mot lag i den övre halvan av tabellen och idag saknar man dessutom en av sina viktigaste spelare, nämligen Franck Cassie som är avstängd. Sampdoria är obesegrade i fem matcher, inklusive två möten mot Roma. Man har en bortastatistik på W3 D2 L2 på sina sju senaste möten mot lag som är på placeringarna 4-10 i ligan. Sampdoria har dessutom vunnit sina två senaste matcher mot Milan.

Jag väljer som vanligt att försöka minimera riskerna så mycket som möjligt och väljer att spela Sampdoria +1 (asian) till ett väldigt högt värde.

🏆 Serie A
⏱ Today 20:45
🇮🇹 AC Milan v Sampdoria
✍ Sampdoria +1 (asian)
📊 1.78 (Bethard)
7️⃣ Units

Spelbolag: Bethard – Bonus: 200% upp till 1000kr

Sampdoria Bethard

Tipsa om Speltips: AC Milan v Sampdoria (18/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades